загрузка...
Блоги
Дзьобак Володимир Дзьобак Володимир РОЗДУМИ ПРО НАДВАЖЛИВЕ або ЧОМУ НАШІ ОЛІГАРХИ СТАЛИ МОГИЛЬЩИКАМИ НИНІШНЬОЇ УКРАЇНИ

Головним інструментом нинішніх олігархів є безправний люмпен, який живе на подачках від держави, на грані фізичного виживання. Ось чому значна частина пенсіонерів є найкращим їх електоратом, який і допомагає часто приводити до влади їх ставлеників. Для малого і середнього бізнесу сьогодні закриті економічні ліфти у цілих галузях економіки, бо з кожним роком сфери зацікавленості олігархії збільшуються, перекриваючи кисень усім іншим.

Всі блоги
Колонка автора
Всі колонки авторів
Петиції ВАП
ВИМАГАЄМО ІНДЕКСАЦІЇ НАШИХ ПЕНСІЙ!!!
2 Подробиці Подати пропозицію
Опитування
Чи дотримуєтесь Ви правил карантину?

Цей день в історії/ 9 березня

Збільшити шрифт Зменшити шрифт
Надіслати
Друкувати

09 березня:

Міжнародний день діджея

День землевпорядника України

1074 - Папа Римський Григорій VII відлучив від церкви всіх вступили в шлюб священиків. 1497 - Микола Коперник здійснив перші астрономічні спостереження.

1822 - американець Чарльз Грехем отримав патент на штучні зуби. 1895 - у Ліндхеймі у віці 59-ти років пішов з життя австрійський письменник Леопольд фон Захер-Мазох (родом зі Львова), з романом якого «Венера в хутрі» пов'язаний термін «мазохізм».

1934 - у Києві засноване видавництво "Веселка".

1959 - у Нью-Йорку на торговельному ярмарку уперше продемонстровано ляльку Барбі.

09 березня народилися:

1454 - Амеріго Веспуччі, флорентійський мореплавець, в честь якого названа Америка 1810 - Олексій Миколайович Савич, український астроном і геодезист 1814 - Шевченко Тарас Григорович, український поет і художник 1880 - Сімович Василь Іванович, визначний український мовознавець, філолог і культурний діяч. 1886 - Георгій Нарбут, український художник графік

1934 - Гагарін Юрій , радянський льотчик-космонавт, перша людина, яка полетіла у космос.

До списку новин