загрузка...
Блоги
Дзьобак Володимир Дзьобак Володимир РОЗДУМИ ПРО НАДВАЖЛИВЕ або ЧОМУ НАШІ ОЛІГАРХИ СТАЛИ МОГИЛЬЩИКАМИ НИНІШНЬОЇ УКРАЇНИ

Головним інструментом нинішніх олігархів є безправний люмпен, який живе на подачках від держави, на грані фізичного виживання. Ось чому значна частина пенсіонерів є найкращим їх електоратом, який і допомагає часто приводити до влади їх ставлеників. Для малого і середнього бізнесу сьогодні закриті економічні ліфти у цілих галузях економіки, бо з кожним роком сфери зацікавленості олігархії збільшуються, перекриваючи кисень усім іншим.

Всі блоги
Колонка автора
Всі колонки авторів
Петиції ВАП
ВИМАГАЄМО ІНДЕКСАЦІЇ НАШИХ ПЕНСІЙ!!!
2 Подробиці Подати пропозицію
Опитування
Чи дотримуєтесь Ви правил карантину?

Папа попросив вірних молитися за нього

Збільшити шрифт Зменшити шрифт
Надіслати
Друкувати

Папа Римський Франциск уперше після обрання виступив у неділю з традиційним недільним казанням і молитвою Angelus.

Виступаючи перед більш як 100 тисячами вірних, які зібралися на площі Святого Петра у Ватикані, з вікна папського кабінету, понтифік попросив католиків молитися за нього.

Папа Франциск, донедавна кардинал Хорхе Маріо Берґольйо з Аргентини, також згадав про своє італійське коріння – його батьки свого часу перебралися до цієї латиноамериканської країни з П’ємонту на північному заході Італії.

У вівторок він має відслужити першу месу на цій посаді в соборі святого Петра.

У середу конклав кардиналів обрав архиєпископа Буенос-Айреса Хорхе Маріо кардинала Берґольйо на Святий престол після відставки попереднього понтифіка Бенедикта XVI наприкінці минулого місяця за станом здоров’я.

До списку новин