загрузка...
Блоги
Дзьобак Володимир Дзьобак Володимир РОЗДУМИ ПРО НАДВАЖЛИВЕ або ЧОМУ НАШІ ОЛІГАРХИ СТАЛИ МОГИЛЬЩИКАМИ НИНІШНЬОЇ УКРАЇНИ

Головним інструментом нинішніх олігархів є безправний люмпен, який живе на подачках від держави, на грані фізичного виживання. Ось чому значна частина пенсіонерів є найкращим їх електоратом, який і допомагає часто приводити до влади їх ставлеників. Для малого і середнього бізнесу сьогодні закриті економічні ліфти у цілих галузях економіки, бо з кожним роком сфери зацікавленості олігархії збільшуються, перекриваючи кисень усім іншим.

Всі блоги
Колонка автора
Всі колонки авторів
Петиції ВАП
ВИМАГАЄМО ІНДЕКСАЦІЇ НАШИХ ПЕНСІЙ!!!
2 Подробиці Подати пропозицію
Опитування
Чи дотримуєтесь Ви правил карантину?

Китайськими вченими створено найлегший у світі твердий матеріал

Збільшити шрифт Зменшити шрифт
Надіслати
Друкувати

Китайськими вченими розроблений найлегший матеріал у світі. Він настільки легкий, що легко утримується на пелюстках квітів.

Матеріал складається з оксиду графену і ліофілізованого вуглеводу. Важить, розроблена губчаста матерія графена аерогелю 0,16 мг/см3, що робить речовину найлегшою з твердих матеріалів в світі. Графен вже приніс Нобелівську премію Андрію Гейму і Костянтину Новоселову .

На базі унікального матеріалу буде здійснено ще чимало наукових відкриттів. Без домішок графен представляє з себе двовимірний кристал і є найтоншим рукотворним матеріалом на землі. Необходімо 3 млн. аркушів графена скласти один з одним, щоб висота стопки досягла 1 мілліметра. недивлячись на свою легкість, графен надзвичайно міцний, інформує mirfactov.com

Один лист товщиною з пакет поліетилену здатний витримати вагу слона. На цьому переваги графена не закінчуються. Крім міцності і легкості, матеріал досить гнучкий. Його можна розтягнути без якого збитку на 20%. Одне з останніх властивостей графену, виявлених вченими - здатність фільтрувати воду, затримуючи різні рідини і гази.

До списку новин