загрузка...
Блоги
Дзьобак Володимир Дзьобак Володимир РОЗДУМИ ПРО НАДВАЖЛИВЕ або ЧОМУ НАШІ ОЛІГАРХИ СТАЛИ МОГИЛЬЩИКАМИ НИНІШНЬОЇ УКРАЇНИ

Головним інструментом нинішніх олігархів є безправний люмпен, який живе на подачках від держави, на грані фізичного виживання. Ось чому значна частина пенсіонерів є найкращим їх електоратом, який і допомагає часто приводити до влади їх ставлеників. Для малого і середнього бізнесу сьогодні закриті економічні ліфти у цілих галузях економіки, бо з кожним роком сфери зацікавленості олігархії збільшуються, перекриваючи кисень усім іншим.

Всі блоги
Колонка автора
Всі колонки авторів
Петиції ВАП
ВИМАГАЄМО ІНДЕКСАЦІЇ НАШИХ ПЕНСІЙ!!!
2 Подробиці Подати пропозицію
Опитування
Чи дотримуєтесь Ви правил карантину?

У Львові художня виставка, яка вже об’їхала 26 країн

Збільшити шрифт Зменшити шрифт
Надіслати
Друкувати

З 26 березня у Львівському Палаці мистецтв запрацює Міжнародна художня виставка «The art of Zhen Shan Ren» (Мистецтво Істина-Доброта-Терпіння). Офіційне відкриття 27 березня о 13.00, інформує прес-служба палацу.

В експозицію включені репродукції 12 художників з Австралії, Канади, США, Таїланду, Тайваню і Японії – всього 33 картини. В основному, оригінали  картин виконані олією на полотні в стилі «Ренесанс», кілька творів – тушшю на шовку в традиційному китайському стилі.

Сюжети картин свідчать про пошуки справжнього призначення людського життя, про витоки добра і зла. Твори мистецтва тут не просто картини – це інструмент, за допомогою якого художники можуть висловити правду.

Автори переконані, що в залежності від ідеї, якою вони керуються при створенні картини, від їх внутрішнього стану, живопис наповнюється силою, здатною будити його сильну чи слабку сторону. Тому, внутрішній зміст картин – це заклик, імпульс до співчуття, терпіння, прагненню до краси людської душі, що робить ці твори мистецтва неминущою цінністю.

У різні періоди свого життя художники познайомилися з Фалунь Дафа (Фалуньгун) - стародавньою системою морального і фізичного вдосконалення людини та її принципами Істина-Доброта-Терпіння. Ставши на шлях вдосконалення, вони поліпшили свій духовний і фізичний стан. Це допомогло їм розширити сприйняття навколишнього світу і знайти відповідь на одвічне питання про вище призначення життя і мистецтва.

Художників цих робіт об`єднала одна спільна ідея - за допомогою мистецтва показати як прекрасне життя, якщо слідувати її високим принципам — Істині-Доброті-Терпінню.

Як повна протилежність цьому, в картинах зображується жорстоке переслідування послідовників Фалунь Дафа, яке розгорнув комуністичний режим у Китаї з липня 1999 року. Невигадані герої картин, які відстоюють ці принципи, вражають своєю силою духу, стійкістю і неймовірним мужністю. Багато художників на собі випробували страждання тюремних катівень, пройшли всі жахи переслідування за свої переконання.

Виставка експонується з 2005 року, на сьогодні об`їхала 26 країн, більше 300 міст.

Триватиме виставка у Львові до 6 квітня 2013 року.

До списку новин