загрузка...
Блоги
Дзьобак Володимир Дзьобак Володимир РОЗДУМИ ПРО НАДВАЖЛИВЕ або ЧОМУ НАШІ ОЛІГАРХИ СТАЛИ МОГИЛЬЩИКАМИ НИНІШНЬОЇ УКРАЇНИ

Головним інструментом нинішніх олігархів є безправний люмпен, який живе на подачках від держави, на грані фізичного виживання. Ось чому значна частина пенсіонерів є найкращим їх електоратом, який і допомагає часто приводити до влади їх ставлеників. Для малого і середнього бізнесу сьогодні закриті економічні ліфти у цілих галузях економіки, бо з кожним роком сфери зацікавленості олігархії збільшуються, перекриваючи кисень усім іншим.

Всі блоги
Колонка автора
Всі колонки авторів
Петиції ВАП
ВИМАГАЄМО ІНДЕКСАЦІЇ НАШИХ ПЕНСІЙ!!!
2 Подробиці Подати пропозицію
Опитування
Чи дотримуєтесь Ви правил карантину?

Папа Франциск вимагає припинення насильства і грабежів в Африці

Збільшити шрифт Зменшити шрифт
Надіслати
Друкувати

Необхідно домогтися негайного припинення насильства і грабежів в Центрально-Африканській республіці /ЦАР/ і знайти політичне вирішення кризи, що охопила цю країну.

З таким зверненням виступив сьогодні на площі Святого Петра Папа Римський Франциск.

"Я уважно стежу за тим, що в цей час відбувається в ЦАР, і молюся за всіх людей, особливо за тих, що втратили домівки і вимушені стати біженцями", - сказав римський првосвященник після завершення передвеликодньої проповіді.

Він закликав до відновлення миру і злагоди в цій "дорогій країні, що занадто довго роздирається конфліктами і ворожнечею".

Папа Римський Франциск провів сьогодні свою першу після сходження на престол офіційну колективну /або "генеральну" - загальну/ аудієнцію, яка регулярно проходить щосереди.

Почавши свою проповідь з вже звичного звернення "Брати і сестри!", Папа Бергольо відразу нагадав, що продовжує традиції свого попередника Бенедикта XVI.

Сьогоднішня аудієнція включена в цикл великодніх церемоній.

Зазвичай у цю пору року такі зустрічі проходять у закритому приміщенні ватиканського Аудиторіуму ім. Павла VI, але Папа Франциск волів вітати більшу кількість вірян і переніс аудієнцію на площу Святого Петра, де його слухали десятки тисяч паломників.

Розпочалася зустріч з об'їзду простору площі, що стала вже майже традиційною, на білому відкритому джипі, де Папа повільно рухався, цілуючи немовлят і благословляючи натовп.

Сьогодні ж Папа Франциск у «Твіттері» побажав пастві провести великодній тиждень у злагоді «з божественною логікою любові і самопожертви».

До списку новин