загрузка...
Блоги
Дзьобак Володимир Дзьобак Володимир РОЗДУМИ ПРО НАДВАЖЛИВЕ або ЧОМУ НАШІ ОЛІГАРХИ СТАЛИ МОГИЛЬЩИКАМИ НИНІШНЬОЇ УКРАЇНИ

Головним інструментом нинішніх олігархів є безправний люмпен, який живе на подачках від держави, на грані фізичного виживання. Ось чому значна частина пенсіонерів є найкращим їх електоратом, який і допомагає часто приводити до влади їх ставлеників. Для малого і середнього бізнесу сьогодні закриті економічні ліфти у цілих галузях економіки, бо з кожним роком сфери зацікавленості олігархії збільшуються, перекриваючи кисень усім іншим.

Всі блоги
Колонка автора
Всі колонки авторів
Петиції ВАП
ВИМАГАЄМО ІНДЕКСАЦІЇ НАШИХ ПЕНСІЙ!!!
2 Подробиці Подати пропозицію
Опитування
Чи дотримуєтесь Ви правил карантину?

Фестивалі та культурні заходи на Закарпатті у квітні

Збільшити шрифт Зменшити шрифт
Надіслати
Друкувати

3 квітня – Оперета "Сільва" («Королева чардашу») Імре Кальмана Будапештського театру оперети (Угорщина). Місце проведення: м. Ужгород, Закарпатський обласний музично-драматичний театр ім. братів Шерегіїв. Початок: о 19.00.

4 квітня – Міжнародний фестиваль "Музика без кордонів". Відкриття відбудеться о 18:00  у великій  концертній  залі  Закарпатської  філармонії. Виступатимуть представники Тернопільської обласної філармонії: вокальне тріо «Солов’ї Галичини», вокальний квартет «Акорд».

5 квітня – Благодійний концерт класичної музики Чуприк Етелки. Місце проведення: м. Берегово, Закарпатський угорський інститут ім. Ференца Ракоці ІІ. Початок: о 18.00.

5 квітня - Вечірка від промо-групи «VOICE».  Вечірка за участі польських виконавців Napszyklat та Robert Piernikowski. Місце проведення: Ужгород, мистецький центр «Галерея Ілько» (вул. Кошицька, 28). Початок о 20:00.

6 квітня - Весняний "БулькФест. Весняний фест із мильними бульбашками. Місце проведення: м. Ужгород, перехрестя вулиць Корзо та Волошина. Початок: о 13.00.

6 квітня - Концерт народної артистки України Ірини Білик та гурту «ТІК». Місце проведення: м. Ужгород, Закарпатський облмуздрамтеатр. Початок: о 19.00.

9-10 квітня - Фінальні ігри сезону Шкільної ліги КВН. Місце проведення: м. Ужгород, Падіюн. Початок: о 17.00.

13 квітня -  Творчий вечір "Шістнадцята літера". Про любов свої твори читатимуть молоді ужгородські поети та співатимуть місцеву гурти. Хедлайнери вечору – львів’яни «ОДИН В КАНОЕ». Які б синоніми не підбирали до цього слова, як би красномовно його не описували, якими б епітетами не прикрашали, але найкращим варіантом завжди буде те, початком якого є шістнадцята літера абетки - л. Любов. Саме про любов своїми словами та рядками попередників хочуть вам сказати учасники творчого вечору «Шістнадцята л ітера», а саме: Віктор Опаленик, Аліна Ганько (Кориця), Ксенія Музичук, Іра Левіна, Ксенія Горовенко, Віталіна Коваль, Діма Родіс (Мукачево), Катерина Буяльська (Львів). Співатимуть про любов: "Feel It" (Нюта Окружко & Мерик Гончарук-Хомин), Стас Гребінець (Мукачево). Хедлайнери вечору: гурт "ОДИН В КАНОЕ "(Львів). Місце проведення: м. Ужгород, Падіюн. Початок: о 17. 00.

14 квітня - Велосипедна акція "Nightride, яка відкриє сезон громадських велоакцій-2013. У програмі запланована велоекскурсія до об'єктів пов'язаних з велосипедним рухом і історією Ужгорода, а також нові вело атракції в столиці Закарпаття.

19 квітня - Відкриття курси по написанню  проектів  для представників громадських організацій  за підтримки Вишеградського Фонду.

Місце проведення: Берегівський Туристичний Інформаційний Центр, м. Берегово, вул. Зріні 25/2.

21 квітня - Концерт Олександра Малініна (Росія)  м. Ужгород, пл. Театральна 10 у залі  Закарпатської  філармонії.

24- 26 квітня - Конкурс-фестиваль молодіжного  мистецтва «Закарпатський Едельвейс – 2013». Мета проведення конкурсу-фестивалю – збереження та сприяння популяризації дитячого, юнацького і молодіжного мистецтва, виявлення обдарованих талановитих юних виконавців і авторів у різних жанрах. У конкурсі-фестивалі беруть участь кращі колективи та окремі виконавці з усіх регіонів України, Росії, Білорусії, Словаччини, Польщі, Угорщини. Для участі у конкурсі-фестивалі запрошуються юні молоді співаки, танцюристи, в иконавці інструментального, розмовного, оригінального та циркового жанрів, члени дитячих мистецьких колективів. Вік учасників конкурсу-фестивалю від 6-ти років. Порядок проведення: Міжнародний конкурс-фестиваль дитячого, юнацького та молодіжного мистецтва «Закарпатський Едельвейс-2013» відбудеться у м. Ужгороді з 24 по 26 квітня 2013 року. Заключний Гала-концерт відбудеться 26 квітня 0 11.00 за к.ч. в районному будинку культури міста Ужгорода (кіно комплекс «Доміон»).

26-28 квітня – Велосипедний тур за маршрутом Берегово – Шарошпатак – Токай – Ніредьгаза – Маріяповч – Берегово. Організатори: Берегівський Туристичний Центр та Асоціація друзів природи Саболч-Сатмар-Березької області (Угорщина).

27-28 квітня  - Традиційні змагання з танцювального спорту - «Uzhgorod Open 2013». У попередньому турнірі участь взяли танцювальні пари з 23 країн світу. Цього року організатори також чекають на зірок танцювального спорту та суддів із різних країн.

Квітень - Фестиваль угорської ухи в с. Великі Береги. Місце проведення : зона відпочинку озера «Береги» (Берегівський район, біля села Великі Береги).

До списку новин