загрузка...
Блоги
Дзьобак Володимир Дзьобак Володимир РОЗДУМИ ПРО НАДВАЖЛИВЕ або ЧОМУ НАШІ ОЛІГАРХИ СТАЛИ МОГИЛЬЩИКАМИ НИНІШНЬОЇ УКРАЇНИ

Головним інструментом нинішніх олігархів є безправний люмпен, який живе на подачках від держави, на грані фізичного виживання. Ось чому значна частина пенсіонерів є найкращим їх електоратом, який і допомагає часто приводити до влади їх ставлеників. Для малого і середнього бізнесу сьогодні закриті економічні ліфти у цілих галузях економіки, бо з кожним роком сфери зацікавленості олігархії збільшуються, перекриваючи кисень усім іншим.

Всі блоги
Колонка автора
Всі колонки авторів
Петиції ВАП
ВИМАГАЄМО ІНДЕКСАЦІЇ НАШИХ ПЕНСІЙ!!!
2 Подробиці Подати пропозицію
Опитування
Чи дотримуєтесь Ви правил карантину?

Є ще один законопроект про вдосконалення пенсійної системи

Збільшити шрифт Зменшити шрифт
Надіслати
Друкувати

Комітет Верховної Ради з питань соціальної політики та праці підтримав законопроект народного депутата від «Батьківщини» Людмили Денісової щодо вдосконалення пенсійної системи. Про це у середу, 3 квітня, повідомив член комітету, депутат фракції «Батьківщина» Михайло Хміль на Фейсбуці.

«Це крок до встановлення справедливості, до відновлення соціальних стандартів в Україні та вагомий крок до скасування недолугої пенсійної реформи», - наголосив Михайло Хміль.

Нагадаємо, вчора закон про скасування пенсійної реформи був провалений у Верховній Раді, набравши 220 із 226-ти необхідних голосів. Ухвалення законопроекту Людмили Денісової є однією з вимог опозиційних фракцій, із якими опозиція блокує парламент.

За відповідне рішення проголосували шість членів комітету з дев’яти присутніх: Людмила Денісова, Михайло Хміль, Андрій Павловський, Руслан Зелик, Павло Розенко, Олександр Стоян.

Комітет рекомендуватиме Верховній Раді ухвалити законопроект Людмили Денісової «Про загальнообов'язкове державне пенсійне страхування» (щодо відновлення пенсійного віку для жінок, страхового стажу та порядку визначення пенсії)» (№1073).

Також комітет підтримав проект закону Арсенія Яценюка «Про внесення змін до деяких законодавчих актів України (щодо порядку формування та перегляду розміру прожиткового мінімуму) (№2250). Законопроект передбачає обов’язковий перегляд споживчого кошика кожні три роки та автоматичне збільшення прожиткового мінімуму в разі, якщо інфляція перевищить закладену в бюджеті більш як на 1%.

До списку новин