загрузка...
Блоги
Дзьобак Володимир Дзьобак Володимир РОЗДУМИ ПРО НАДВАЖЛИВЕ або ЧОМУ НАШІ ОЛІГАРХИ СТАЛИ МОГИЛЬЩИКАМИ НИНІШНЬОЇ УКРАЇНИ

Головним інструментом нинішніх олігархів є безправний люмпен, який живе на подачках від держави, на грані фізичного виживання. Ось чому значна частина пенсіонерів є найкращим їх електоратом, який і допомагає часто приводити до влади їх ставлеників. Для малого і середнього бізнесу сьогодні закриті економічні ліфти у цілих галузях економіки, бо з кожним роком сфери зацікавленості олігархії збільшуються, перекриваючи кисень усім іншим.

Всі блоги
Колонка автора
Всі колонки авторів
Петиції ВАП
ВИМАГАЄМО ІНДЕКСАЦІЇ НАШИХ ПЕНСІЙ!!!
2 Подробиці Подати пропозицію
Опитування
Чи дотримуєтесь Ви правил карантину?

Влада Януковича розділила українців на три сорти – Томенко

Збільшити шрифт Зменшити шрифт
Надіслати
Друкувати

Нинішня влада поділила на три сорти мешканців українських міст і сіл, здійснивши розподіл 1 млрд 700 млн грн. бюджетних коштів на підтримку в регіонах галузей освіти, здоров’я, спорту, культури, інфраструктури тощо.

Якщо подивитися на ті суми, які виділив Уряд регіонам України, то вся країна поділена на три сорти. «Перший сорт» – мешканці Єнакієвого, які отримали від Уряду 100 млн грн.. «Другий сорт» – мешканці Донецької області (без Єнакієвого), вони отримали від Уряду більше 60 млн грн. А «третій сорт» – решта областей України.

Ця «решта» за винятком деяких областей, яким дали, в середньому, по 20 млн. грн., в більшості своїй отримала близько 10 мільйонів гривень на те, щоб протягом року вирішити усі свої проблеми, які області мають в капітальних видатках на будівництво, реконструкцію об’єктів соціальної і культурної сфери.

Отже, як бачимо, нинішня влада у порівнянні з «середньостатистичними» українцями в десять разів більше поважає земляків Януковича-мешканців Єнакієвого та в п’ять разів більше за інших - мешканців Донеччини.

Микола ТОМЕНКО

До списку новин