загрузка...
Блоги
Дзьобак Володимир Дзьобак Володимир РОЗДУМИ ПРО НАДВАЖЛИВЕ або ЧОМУ НАШІ ОЛІГАРХИ СТАЛИ МОГИЛЬЩИКАМИ НИНІШНЬОЇ УКРАЇНИ

Головним інструментом нинішніх олігархів є безправний люмпен, який живе на подачках від держави, на грані фізичного виживання. Ось чому значна частина пенсіонерів є найкращим їх електоратом, який і допомагає часто приводити до влади їх ставлеників. Для малого і середнього бізнесу сьогодні закриті економічні ліфти у цілих галузях економіки, бо з кожним роком сфери зацікавленості олігархії збільшуються, перекриваючи кисень усім іншим.

Всі блоги
Колонка автора
Всі колонки авторів
Петиції ВАП
ВИМАГАЄМО ІНДЕКСАЦІЇ НАШИХ ПЕНСІЙ!!!
2 Подробиці Подати пропозицію
Опитування
Чи дотримуєтесь Ви правил карантину?

Ужгородців запрошують на екскурсію по книжковим сховищам та підвалам обласної бібліотеки

Збільшити шрифт Зменшити шрифт
Надіслати
Друкувати

Цієї неділі, 7 квітня ужгородці мають можливість побачити життя бібліотеки зсередини. Але не те місце куди нас в дитинстві змушували йти за книгами шкілької програми, а ми всіма силами уникали цих походів. А сучасну бібліотеку — з комп’ютерним центром, Wi-fi, кіноклубом, англійським розмовним клубом з носіями мови. І все це безкоштовно!!

А ще там можна почитати свіженькі журнали про моду, світове актуальне мистецтво. Сюди ж ви можете прийти на майстер клас, музичний концерт чи презентацію книги улюбленого поета чи письменника, чи й самі представити свої таланти. І найголовніше — вам тут раді!. І все це в Закарпатській обласній бібліотеці. Якщо чесно, ми б там і жили 24 години на добу, так там добре.

Тож цієї неділі, зустрічаємося на Театральній і прямуємо до обласної бібліотеки. Звісно нам покажуть книжкові сховища та підвали, розповідатимуть яким чином бібліотеки стають сучасними. Екскурсію проведе директор закладу. До зустрічі о 14.00.

Малювати світлом навчатимуть 6 квітня у фотоклубі «Ракурс» в місті Ужгород

А в суботу, 6 квітня о 12:00 в приміщенні центральної міської бібліотеки в пасажі, за адресою вул. Волошина, 20 заняття з бажаючими відвідати зустріч фотоклубу «Ракурс» проведе талановитий лайтпейнтер з Ужгорода, Владислав Андрушек — представник об’єднання Smile Studio.

Лайтпейнтінг ( light painting — малювання світлом) — стиль фотозйомки, техніка малювання світлом. Якщо ви хочете опанувати дане мистецтво, то запрошуємо вас на зустріч фотоклубу «Ракурс».

Вхід вільний.

Юрій Ломакін 

До списку новин