загрузка...
Блоги
Дзьобак Володимир Дзьобак Володимир РОЗДУМИ ПРО НАДВАЖЛИВЕ або ЧОМУ НАШІ ОЛІГАРХИ СТАЛИ МОГИЛЬЩИКАМИ НИНІШНЬОЇ УКРАЇНИ

Головним інструментом нинішніх олігархів є безправний люмпен, який живе на подачках від держави, на грані фізичного виживання. Ось чому значна частина пенсіонерів є найкращим їх електоратом, який і допомагає часто приводити до влади їх ставлеників. Для малого і середнього бізнесу сьогодні закриті економічні ліфти у цілих галузях економіки, бо з кожним роком сфери зацікавленості олігархії збільшуються, перекриваючи кисень усім іншим.

Всі блоги
Колонка автора
Всі колонки авторів
Петиції ВАП
ВИМАГАЄМО ІНДЕКСАЦІЇ НАШИХ ПЕНСІЙ!!!
2 Подробиці Подати пропозицію
Опитування
Чи дотримуєтесь Ви правил карантину?

Нікас Сафронов покаже у Харкові 90 своїх картин страховою вартістю 2 млн євро

Збільшити шрифт Зменшити шрифт
Надіслати
Друкувати

Відомий російський художник Нікас Сафронов покаже у Харкові 90 своїх робіт, застрахованих на 2 млн євро.

Про це розповіла на брифінгу у Харківській ОДА арт-директор художника Наталія Христенко, повідомляє кореспондент УКРІНФОРМу.

"Нікас Сафронов - один з найбільш відомих сучасних російських художників. У 2008 році він вже показував у Харкові свої роботи - в приватній галереї "АВЕ" в рамках проекту "Діалог культур". Нинішня виставка під назвою "Обране" - персональна. В експозицію увійдуть 90 робіт: натюрморти, портрети, пейзажі, сюжетні композиції "сюр". Їх страхова вартість - 2 млн євро, роботи доставлені у великому фургоні, в металевих скринях", - зазначила Н.Христенко.

За її словами, не виключено, що на завершення виставки художник подарує Харкову одну зі своїх робіт, "як це бувало в інших містах України".

Виставка відкриється за участю художника 30 березня і триватиме до 26 травня.

Як сказав директор українського проекту Нікаса Сафронова Ілля Базарсад, вона організована в рамках великого світового турне художника.

"Картини Нікаса Сафронова з серпня 2012 року вже побували у таких українських містах, як Одеса, Іллічівськ, Миколаїв, Донецьк, Маріуполь, Луганськ, Запоріжжя, Дніпропетровськ. Після Харкова виставку побачать жителі Полтави, Ялти, Києва, Чернігова, Черкас, а також Львова. Потім виставка відправиться в Ізраїль, країни Балтії, Чехію, Вірменію, Китай та Японію. Такі плани на найближчі 3-5 років», - розповів І.Базарсад.

Як прозвучало на брифінгу, за час турне 12 картин Сафронова знайшли покупців. Аукціон буде проведений також в Харкові та Києві.

Вхідний квиток на виставку у Харкові коштуватиме 60 грн, для пенсіонерів і студентів - 40, для інвалідів і школярів - 20.

Для харків’ян приготовлено солодкий сюрприз: за домовленістю з українською приватною фірмою копії інших робіт Сафронова будуть виконані... у шоколаді. "Хто їх купить, той їх і спробує", - пояснили організатори виставки.

До списку новин