загрузка...
Блоги
Дзьобак Володимир Дзьобак Володимир РОЗДУМИ ПРО НАДВАЖЛИВЕ або ЧОМУ НАШІ ОЛІГАРХИ СТАЛИ МОГИЛЬЩИКАМИ НИНІШНЬОЇ УКРАЇНИ

Головним інструментом нинішніх олігархів є безправний люмпен, який живе на подачках від держави, на грані фізичного виживання. Ось чому значна частина пенсіонерів є найкращим їх електоратом, який і допомагає часто приводити до влади їх ставлеників. Для малого і середнього бізнесу сьогодні закриті економічні ліфти у цілих галузях економіки, бо з кожним роком сфери зацікавленості олігархії збільшуються, перекриваючи кисень усім іншим.

Всі блоги
Колонка автора
Всі колонки авторів
Петиції ВАП
ВИМАГАЄМО ІНДЕКСАЦІЇ НАШИХ ПЕНСІЙ!!!
2 Подробиці Подати пропозицію
Опитування
Чи дотримуєтесь Ви правил карантину?

Киянам покажуть картини Рєпіна

Збільшити шрифт Зменшити шрифт
Надіслати
Друкувати

З 16 квітня по 29 травня у Київському національному музеї російського мистецтва відбудеться експозиція одного з найбільших майстрів російського мистецтва другої половини XIX віку Іллі Рєпіна.

Про це інформує сайт музею.

"Уперше сучасникам випаде нагода побачити виставку творів великого художника, що належать найкращим музеям України", - зазначається у повідомленні.

Зокрема, на виставці буде представлено близько 40 картин і малюнків із фондів Київського національного музею російського мистецтва, Національного художнього музею України, Харківського художнього музею, Сумського обласного художнього музею ім. Онацького, Полтавського художнього музею.

Ілля Рєпін (1844-1930) - майстер історичної та жанрової картини, видатний портретист і колорист, автор епічних і ліричних полотен. Художник залишив колосальний творчий доробок.

До списку новин