загрузка...
Блоги
Дзьобак Володимир Дзьобак Володимир РОЗДУМИ ПРО НАДВАЖЛИВЕ або ЧОМУ НАШІ ОЛІГАРХИ СТАЛИ МОГИЛЬЩИКАМИ НИНІШНЬОЇ УКРАЇНИ

Головним інструментом нинішніх олігархів є безправний люмпен, який живе на подачках від держави, на грані фізичного виживання. Ось чому значна частина пенсіонерів є найкращим їх електоратом, який і допомагає часто приводити до влади їх ставлеників. Для малого і середнього бізнесу сьогодні закриті економічні ліфти у цілих галузях економіки, бо з кожним роком сфери зацікавленості олігархії збільшуються, перекриваючи кисень усім іншим.

Всі блоги
Колонка автора
Всі колонки авторів
Петиції ВАП
ВИМАГАЄМО ІНДЕКСАЦІЇ НАШИХ ПЕНСІЙ!!!
2 Подробиці Подати пропозицію
Опитування
Чи дотримуєтесь Ви правил карантину?

Уряд встановив квоти імміграції в Україну

Збільшити шрифт Зменшити шрифт
Надіслати
Друкувати

Кабінет міністрів України встановив квоти імміграції в країну на 2013 рік, згідно з якими в Україну може іммігрувати 6 тис. 221 людина.

Згідно з розпорядженням уряду № 218-р, квота для діячів науки і культури, імміграція яких відповідає інтересам України, встановлено у розмірі 315 людей.

Також в встановлена ​​квота у розмірі 2 тис. 256 осіб для людей, які є повністю рідними братом чи сестрою, дідусем чи бабусею або онуком громадян України.

Для батьків, чоловіка або дружини іммігранта і його неповнолітніх дітей квота встановлена ​​3 тис. 311 людей.

Для осіб, які раніше були громадянами України, встановлено квоту в розмірі 263 людини.

Крім цього, в загальному для Автономної республіки Крим, Вінницької, Волинської, Донецької, Івано-Франківської, Львівської. Одеської, Чернігівської та Чернівецької областей встановлена ​​квота для 76 осіб, які здійснили іноземну інвестицію в економіку України іноземною валютою еквівалентній сумі не менше $100 тис. Для решти областей України квота по даному розділу необмежена.

Разом з тим в постанові відсутня квота для висококваліфікованих фахівців і робітників, в яких існує гостра потреба для економіки України. Відсутня також квота для осіб, які безперервно прожили на території України протягом 3 років з дня надання їм статусу особи, яка потерпіла від торгівлі людьми.

До списку новин