загрузка...
Блоги
Дзьобак Володимир Дзьобак Володимир РОЗДУМИ ПРО НАДВАЖЛИВЕ або ЧОМУ НАШІ ОЛІГАРХИ СТАЛИ МОГИЛЬЩИКАМИ НИНІШНЬОЇ УКРАЇНИ

Головним інструментом нинішніх олігархів є безправний люмпен, який живе на подачках від держави, на грані фізичного виживання. Ось чому значна частина пенсіонерів є найкращим їх електоратом, який і допомагає часто приводити до влади їх ставлеників. Для малого і середнього бізнесу сьогодні закриті економічні ліфти у цілих галузях економіки, бо з кожним роком сфери зацікавленості олігархії збільшуються, перекриваючи кисень усім іншим.

Всі блоги
Колонка автора
Всі колонки авторів
Петиції ВАП
ВИМАГАЄМО ІНДЕКСАЦІЇ НАШИХ ПЕНСІЙ!!!
2 Подробиці Подати пропозицію
Опитування
Чи дотримуєтесь Ви правил карантину?

В Горлівці новий центр для бездомних вже прийняв 75 осіб

Збільшити шрифт Зменшити шрифт
Надіслати
Друкувати

В Горлівці близько 4 місяців тому почав роботу Центр обліку бездомних осіб та будинок нічного перебування. На сьогоднішній день на обліку в Центрі перебуває 75 осіб різного віку без певного місця проживання, 49 з них потребують оновлення документів і тимчасової реєстрації.

Слід зазначити, що працівниками Центру розпочато роботу по відновленню документів особам, що знаходяться на обліку. Так, завдяки тому, що громадяни були тимчасово зареєстровані в приміщенні Центру, стало можливим трьом громадянам надати документи на оформлення пенсії по інвалідності та оформлення до будинку-інтернату.

При надходженні в Центр бездомні проходять медичне обстеження. При огляді були виявлені особи хворі на туберкульоз, яких направили на лікування, пише gorlovka.dn.ua.

Центр надає відвідувачам послуги, передбачені Положенням, тобто надаються ліжко-місця для ночівлі, в разі необхідності забезпечують одягом і взуттям з банку одягу, створеного завдяки благодійній допомозі громадян міста, а також разовим харчуванням, також надаються соціально-побутові послуги. У свою чергу підопічні Центру активно включаються до виконання громадських робіт.

До списку новин