загрузка...
Блоги
Дзьобак Володимир Дзьобак Володимир РОЗДУМИ ПРО НАДВАЖЛИВЕ або ЧОМУ НАШІ ОЛІГАРХИ СТАЛИ МОГИЛЬЩИКАМИ НИНІШНЬОЇ УКРАЇНИ

Головним інструментом нинішніх олігархів є безправний люмпен, який живе на подачках від держави, на грані фізичного виживання. Ось чому значна частина пенсіонерів є найкращим їх електоратом, який і допомагає часто приводити до влади їх ставлеників. Для малого і середнього бізнесу сьогодні закриті економічні ліфти у цілих галузях економіки, бо з кожним роком сфери зацікавленості олігархії збільшуються, перекриваючи кисень усім іншим.

Всі блоги
Колонка автора
Всі колонки авторів
Петиції ВАП
ВИМАГАЄМО ІНДЕКСАЦІЇ НАШИХ ПЕНСІЙ!!!
2 Подробиці Подати пропозицію
Опитування
Чи дотримуєтесь Ви правил карантину?

Ветеран відзначив своє 86-річчя стрибком з висоти 4 км

Збільшити шрифт Зменшити шрифт
Надіслати
Друкувати

Ветеран Другої Світової війни Річард Корбіт відзначив свій День народження стрибком у вільному падінні з висоти у 4 тис. метрів над Дубаєм.

«Американський дідусь шістьох онуків та батько двох дітей зробив це (стрибнув - авт.), ставши найстарішою особою у Дубаї, яка здійснила стрибок у вільному падінні над штучним островом Пальма Джумейра. Річард Корбіт на 13 років старший за попереднього рекордсмена», - пише видання The National.

Ветеран ВМС США та інженер на пенсії, Річард Корбіт приїхав з Бланшарда (штат Айдахо) до ОАЕ у гості до доньки Лізи, яка працює вчителькою. За словами дружини дідуся, Елли, він мріяв здійснити стрибок з парашутом на своє 80-річчя на Гаваях, проте цьому завадила погода. Екстремальними видами спорту пенсіонер захоплюється давно.

Перед стрибком у Дубаї дідусь пройшов усі медичні тести, передпольотний інструктаж і анітрохи не хвилювався. Разом із ним стрибали дві його доньки, Ліза і Лінн. Приземлившись, Річард Корбіт сказав, що стрибатиме ще, адже «це було дивовижно».

На землі на іменинника вже чекали співробітники центру SkyDive Dubai, торт та привітання з днем народження. Далі у планах ветерана - поганяти на гоночному боліді.

До списку новин