загрузка...
Блоги
Дзьобак Володимир Дзьобак Володимир РОЗДУМИ ПРО НАДВАЖЛИВЕ або ЧОМУ НАШІ ОЛІГАРХИ СТАЛИ МОГИЛЬЩИКАМИ НИНІШНЬОЇ УКРАЇНИ

Головним інструментом нинішніх олігархів є безправний люмпен, який живе на подачках від держави, на грані фізичного виживання. Ось чому значна частина пенсіонерів є найкращим їх електоратом, який і допомагає часто приводити до влади їх ставлеників. Для малого і середнього бізнесу сьогодні закриті економічні ліфти у цілих галузях економіки, бо з кожним роком сфери зацікавленості олігархії збільшуються, перекриваючи кисень усім іншим.

Всі блоги
Колонка автора
Всі колонки авторів
Петиції ВАП
ВИМАГАЄМО ІНДЕКСАЦІЇ НАШИХ ПЕНСІЙ!!!
2 Подробиці Подати пропозицію
Опитування
Чи дотримуєтесь Ви правил карантину?

Дружба – запорука щасливої старості

Збільшити шрифт Зменшити шрифт
Надіслати
Друкувати

Наявність вірних друзів позитивно позначається на здоров'ї людей похилого віку і на їхнє благополуччя.

Існує думка, що з віком люди стають буркотливіші і сварливішими, проте вчені прийшли до висновку, що у літніх людей більше приводів бути щасливими.

За результатами дослідження фахівців з центру практичної психології, літні люди набагато більше цінують дружбу, ніж роблять це молоді люди.

Так, результати дослідження показали, що 69% людей 50-54-річного віку погодилися з тим, що вони міцно дружать із сусідами. Причому, цей показник виріс до 84% для людей 70-річного віку і старше. У будь-якому випадку, ці показники були значно вищі, ніж для молодих людей до 40 років.

Літні люди налаштовані більш дружелюбно, вони більш товариські і набагато сильніше молодих цінують дружні зв'язки. В цілому, люди від 50-54 років пишаються тим, що мають друзів на районі, таких виявилося 60%. А для людей від 70 і старше цей показник виріс до 80%.

Таким чином, виявляється, що літні люди щасливі. А якщо все ж в оточенні є сварливий чоловік, то йому потрібно порадити звернутися до психолога в Києві, який допоможе розібратися з нагромадженням проблемами і стати щасливою людиною.

Сьогодні успішно використовується процедура одитинг, яка допомагає людям різного віку позбавитися від психологічних проблем і налагодити своє життя.

За матеріалами Медичного центру НоуХауМед

Володимир Романюк

До списку новин