загрузка...
Блоги
Дзьобак Володимир Дзьобак Володимир РОЗДУМИ ПРО НАДВАЖЛИВЕ або ЧОМУ НАШІ ОЛІГАРХИ СТАЛИ МОГИЛЬЩИКАМИ НИНІШНЬОЇ УКРАЇНИ

Головним інструментом нинішніх олігархів є безправний люмпен, який живе на подачках від держави, на грані фізичного виживання. Ось чому значна частина пенсіонерів є найкращим їх електоратом, який і допомагає часто приводити до влади їх ставлеників. Для малого і середнього бізнесу сьогодні закриті економічні ліфти у цілих галузях економіки, бо з кожним роком сфери зацікавленості олігархії збільшуються, перекриваючи кисень усім іншим.

Всі блоги
Колонка автора
Всі колонки авторів
Петиції ВАП
ВИМАГАЄМО ІНДЕКСАЦІЇ НАШИХ ПЕНСІЙ!!!
2 Подробиці Подати пропозицію
Опитування
Чи дотримуєтесь Ви правил карантину?

Рада відмовилася пом'якшити пенсійну реформу

Збільшити шрифт Зменшити шрифт
Надіслати
Друкувати

Після провалу голосування за скасування пенсійної реформи Верховна Рада не підтримала також і пом'якшення окремих її норм

 

За проект змін до розділу 15 закону про загальнообов'язкове державне пенсійне страхування (щодо врегулювання порядку призначення пенсій за віком) N1110 проголосували 208 народних депутатів при 226 необхідних.  Як передає кореспондент ЛІГАБізнесІнформ, за пом'якшення проголосували лише двоє регіоналів, 86 депутатів Батьківщини, 31 ударівець, 36 депутатів Свободи, 31 комуніст і 22 позафракційних.  Проектом пропонувалося вводити збільшення страхового стажу для жінок поступово, залежно від року народження.  Нагадаємо, що сьогодні депутати провалили два законопроекти, якими пропонувалося скасувати пенсійну реформу.

До списку новин