загрузка...
Блоги
Дзьобак Володимир Дзьобак Володимир РОЗДУМИ ПРО НАДВАЖЛИВЕ або ЧОМУ НАШІ ОЛІГАРХИ СТАЛИ МОГИЛЬЩИКАМИ НИНІШНЬОЇ УКРАЇНИ

Головним інструментом нинішніх олігархів є безправний люмпен, який живе на подачках від держави, на грані фізичного виживання. Ось чому значна частина пенсіонерів є найкращим їх електоратом, який і допомагає часто приводити до влади їх ставлеників. Для малого і середнього бізнесу сьогодні закриті економічні ліфти у цілих галузях економіки, бо з кожним роком сфери зацікавленості олігархії збільшуються, перекриваючи кисень усім іншим.

Всі блоги
Колонка автора
Всі колонки авторів
Петиції ВАП
ВИМАГАЄМО ІНДЕКСАЦІЇ НАШИХ ПЕНСІЙ!!!
2 Подробиці Подати пропозицію
Опитування
Чи дотримуєтесь Ви правил карантину?

На Сумщину прибула гуманітарна допомога зі Швейцарії

Збільшити шрифт Зменшити шрифт
Надіслати
Друкувати

На Сумщину прибув конвой зі Швейцарії. У його складі – 8 двадцятитонних вантажівок з гуманітарною допомогою та 4 спеціалізовані поліцейсько-патрульні автомобілі.

«Візит гостей зі Швейцарії вкотре доводить, що відстань – не перешкода для налагодження дружніх відносин та співпраці в інтересах людей. Ми об’єднуємо зусилля, аби допомогти установам, від роботи яких залежить здоров’я, безпека та життя людей, що є найвищою цінністю нашої держави», – зазначила під час урочистої зустрічі заступник голови Сумської облдержадміністрації Тамара Іщенко.

Вона підкреслила, що завдяки взаємодії обласної влади та благодійників триває оновлення матеріально-технічної бази лікувальних установ, інтернатів, загальноосвітніх та дошкільних навчальних закладів регіону.

Цьогорічна гуманітарна допомога «Конвой-2013/1» призначена для лікарень, шкіл, будинків-інтернатів, реабілітаційних центрів, пожежних бригад, міліції та інших організацій області.

«У складі вантажівок – функціональні медичні ліжка, операційні столи, меблі для лікарень; медичні санітарні матеріали; пристрої для інвалідів; медичне обладнання, операційна, постільна білизна; ліжка для дитячих таборів; меблі для шкіл; іграшки для дітей; матеріали для пожежно-рятувальної служби тощо», – поінформувала Тамара Іщенко.

Президент об’єднання «Help Point Sumy» Маріанне Іффаретті, для якої співпраця з сумською громадою стала частиною життя, подякувала всім, хто брав участь у благодійній справі. «Конструктивна багаторічна співпраця стала можливою завдяки чітко відпрацьованому механізму доставки й розподілу гуманітарного вантажу», – підкреслила вона.

Благодійний вантаж на Сумщину доставили  24 водії-волонтери різного віку та професій.

До списку новин