загрузка...
Блоги
Дзьобак Володимир Дзьобак Володимир РОЗДУМИ ПРО НАДВАЖЛИВЕ або ЧОМУ НАШІ ОЛІГАРХИ СТАЛИ МОГИЛЬЩИКАМИ НИНІШНЬОЇ УКРАЇНИ

Головним інструментом нинішніх олігархів є безправний люмпен, який живе на подачках від держави, на грані фізичного виживання. Ось чому значна частина пенсіонерів є найкращим їх електоратом, який і допомагає часто приводити до влади їх ставлеників. Для малого і середнього бізнесу сьогодні закриті економічні ліфти у цілих галузях економіки, бо з кожним роком сфери зацікавленості олігархії збільшуються, перекриваючи кисень усім іншим.

Всі блоги
Колонка автора
Всі колонки авторів
Петиції ВАП
ВИМАГАЄМО ІНДЕКСАЦІЇ НАШИХ ПЕНСІЙ!!!
2 Подробиці Подати пропозицію
Опитування
Чи дотримуєтесь Ви правил карантину?

Кабмін підготував чергове покращення пенсіонерам від 35 гривень

Збільшити шрифт Зменшити шрифт
Надіслати
Друкувати

Кабінет міністрів підвищив пенсії з 1 березня 2013 року.

Про це йдеться у відповідній постанові "Про підвищення розмірів пенсій у зв'язку із зростанням середньомісячної заробітної плати штатного працівника в Україні" було прийнято 15 квітня 2013, опублікованому на сайті КМУ.

Як повідомляє прес-служба уряду, документом визначено коефіцієнт збільшення середньомісячної заробітної плати за попередній рік - 1,0298, який відповідає 20% темпів зростання середньомісячної заробітної плати за 2012 порівняно з 2011 роком.

Таким чином, зазначають у Кабміні, громадяни отримають підвищення в розмірі від 35 до 135 гривень.

Так, відповідно до закону "Про загальнообов'язкове державне пенсійне страхування" підвищення очікує 348,72 тис людей.

Для 380 тисяч чорнобильців, які сьогодні в середньому отримують пенсії в розмірі 3,904 тис гривень, підвищення складе 116 гривень. Також додатково по 78 гривень до пенсії отримають колишні військовослужбовці, які в середньому отримують 2613 гривень.

До списку новин