загрузка...
Блоги
Дзьобак Володимир Дзьобак Володимир РОЗДУМИ ПРО НАДВАЖЛИВЕ або ЧОМУ НАШІ ОЛІГАРХИ СТАЛИ МОГИЛЬЩИКАМИ НИНІШНЬОЇ УКРАЇНИ

Головним інструментом нинішніх олігархів є безправний люмпен, який живе на подачках від держави, на грані фізичного виживання. Ось чому значна частина пенсіонерів є найкращим їх електоратом, який і допомагає часто приводити до влади їх ставлеників. Для малого і середнього бізнесу сьогодні закриті економічні ліфти у цілих галузях економіки, бо з кожним роком сфери зацікавленості олігархії збільшуються, перекриваючи кисень усім іншим.

Всі блоги
Колонка автора
Всі колонки авторів
Петиції ВАП
ВИМАГАЄМО ІНДЕКСАЦІЇ НАШИХ ПЕНСІЙ!!!
2 Подробиці Подати пропозицію
Опитування
Чи дотримуєтесь Ви правил карантину?

У Ботанічному саду ім. М. М. Гришка зацвіли магнолії

Збільшити шрифт Зменшити шрифт
Надіслати
Друкувати

Цьогоріч попри затяжну зиму магнолії зацвіли практично без запізнення — з 15 квітня. Про це “Хрещатику” розповіла кандидат біологічних наук, провідний спеціаліст відділу дендрології та паркознавства Національного ботанічного саду імені М. М. Гришка НАН України Надія Трофименко. За її словами, загалом у саду росте 13 видів магнолій і стільки ж декоративних форм цих рослин, серед яких лілія квіткова, Суланж. “Сад магнолій у нас було закладено в 1966 році,— розповіла вона.— Спочатку в квітні зацвітає біла магнолія, а в травні — червні — рожева. Появу одних видів цвіту магнолій змінює інший. Останнім у червні цвіте тюльпанове дерево. Кожен вид магнолій має свій аромат — зазичай солодкий і приємний на запах”. За словами пані Надії, серед інших рослин у ботсаду незабаром мають розквітнути форзиції, потім сакура, декоративна яблуня і вже ближче до 9 травня — бузок.

Нагадаємо, що Ботанічний сад імені М. М. Гришка працює щодня з 8.30 до 19.00. Вартість вхідного квитка: для дорослих — 20 грн, для школярів — 10 грн. Для пенсіонерів і дошкільнят вхід безкоштовний

До списку новин