загрузка...
Блоги
Дзьобак Володимир Дзьобак Володимир РОЗДУМИ ПРО НАДВАЖЛИВЕ або ЧОМУ НАШІ ОЛІГАРХИ СТАЛИ МОГИЛЬЩИКАМИ НИНІШНЬОЇ УКРАЇНИ

Головним інструментом нинішніх олігархів є безправний люмпен, який живе на подачках від держави, на грані фізичного виживання. Ось чому значна частина пенсіонерів є найкращим їх електоратом, який і допомагає часто приводити до влади їх ставлеників. Для малого і середнього бізнесу сьогодні закриті економічні ліфти у цілих галузях економіки, бо з кожним роком сфери зацікавленості олігархії збільшуються, перекриваючи кисень усім іншим.

Всі блоги
Колонка автора
Всі колонки авторів
Петиції ВАП
ВИМАГАЄМО ІНДЕКСАЦІЇ НАШИХ ПЕНСІЙ!!!
2 Подробиці Подати пропозицію
Опитування
Чи дотримуєтесь Ви правил карантину?

Пенсіонерів не звільнятимуть, а працюватимемо 10 годин на день?

Збільшити шрифт Зменшити шрифт
Надіслати
Друкувати

Нардепи зареєстрували проект нового Трудового кодексу 22 квітня. Одна із статей містить зміни тривалості робочого дня з 8 годин до 10 годин. Пенсійний вік не буде причиною для звільнення. Про це повідомляє «Народний кореспондент».

Відповідно, що робочий тиждень триватиме до 48 годин, а випробувальний термін нового працівника – з трьох до шести місяців.

 Зате інших причин у працедавця, щоб позбавитися від працівника, стане більше. Серед них – втрата права управління автомобілем і ухилення від медогляду або профілактичних щеплень.

В проекті Трудового кодексу є поняття ненормованого робочого дня і роботи вдома, а також поняття скороченого робочого часу і гнучкого робочого графіка.

До списку новин