загрузка...
Блоги
Дзьобак Володимир Дзьобак Володимир РОЗДУМИ ПРО НАДВАЖЛИВЕ або ЧОМУ НАШІ ОЛІГАРХИ СТАЛИ МОГИЛЬЩИКАМИ НИНІШНЬОЇ УКРАЇНИ

Головним інструментом нинішніх олігархів є безправний люмпен, який живе на подачках від держави, на грані фізичного виживання. Ось чому значна частина пенсіонерів є найкращим їх електоратом, який і допомагає часто приводити до влади їх ставлеників. Для малого і середнього бізнесу сьогодні закриті економічні ліфти у цілих галузях економіки, бо з кожним роком сфери зацікавленості олігархії збільшуються, перекриваючи кисень усім іншим.

Всі блоги
Колонка автора
Всі колонки авторів
Петиції ВАП
ВИМАГАЄМО ІНДЕКСАЦІЇ НАШИХ ПЕНСІЙ!!!
2 Подробиці Подати пропозицію
Опитування
Чи дотримуєтесь Ви правил карантину?

Центр міжконфесійного діалогу хоче відкрити дім престарілих у Львові

Збільшити шрифт Зменшити шрифт
Надіслати
Друкувати

Центр міжконфесійного та міжрелігійного діалогу «Лібертас», що відкриється 6-7 травня у Львові, матиме два напрямки роботи: академічний та соціальний.

«Ми будемо організовувати богословські академічні конференції на науковому рівні між представниками різних конфесій. Для висвітлення різноманітних тем запрошуватимемо людей із Заходу», – сказав у коментарі ZAXID.NET голова Центру, доктор богословських наук Тарас Дзюбанський.

Щодо соціального складника їхньої діяльності, голова Центру розповів, що вони допомагатимуть дітям-сиротам, жінкам, які зазнали насильства, і пенсіонерам.

«Для осіб старшого віку ми хочемо організовувати дозвілля. Крім того, плануємо відкрити у Львові дім престарілих. Ми залучатимемо лідерів церков, щоб вони допомагали нам відкривати центр», – зазначив він.

Тарас Дзюбанський додав, що поки в них лише віртуальний офіс. «Якщо приїжджають делегації, ми їх приймаємо у міській раді», – сказав він. На повній ставці працюватиме у центрі троє осіб. Фінансуватимуть центр релігійні організації та приватні особи.

Центр вже налагодив контакти з Українською православною церквою Московського патріархату, Українською православною церквою Київського патріархату, Українською греко-католицькою церквою, Українською автокефальною православною церквою, Римо-католицькою церквою в Україні, Українським євангельським альянсом, всеукраїнським єврейським благодійним фондом «Хесед-Ар’є» та з мусульманською общиною України.

«Перша лекція відбудеться 8 травня у римо-католицькій семінарії», – сказав Тарас Дзюбанський.

Нагадаємо, на відкриття Центру міжконфесійного та міжрелігійного діалогу «Лібертас» (Libertas) до Львова приїде Муфтій України шейх Ахмед Тамім.

До списку новин