загрузка...
Блоги
Дзьобак Володимир Дзьобак Володимир РОЗДУМИ ПРО НАДВАЖЛИВЕ або ЧОМУ НАШІ ОЛІГАРХИ СТАЛИ МОГИЛЬЩИКАМИ НИНІШНЬОЇ УКРАЇНИ

Головним інструментом нинішніх олігархів є безправний люмпен, який живе на подачках від держави, на грані фізичного виживання. Ось чому значна частина пенсіонерів є найкращим їх електоратом, який і допомагає часто приводити до влади їх ставлеників. Для малого і середнього бізнесу сьогодні закриті економічні ліфти у цілих галузях економіки, бо з кожним роком сфери зацікавленості олігархії збільшуються, перекриваючи кисень усім іншим.

Всі блоги
Колонка автора
Всі колонки авторів
Петиції ВАП
ВИМАГАЄМО ІНДЕКСАЦІЇ НАШИХ ПЕНСІЙ!!!
2 Подробиці Подати пропозицію
Опитування
Чи дотримуєтесь Ви правил карантину?

Для скасування Пенсійної реформи потрібно майже 13 мільярдів

Збільшити шрифт Зменшити шрифт
Надіслати
Друкувати

Відміна Пенсійної реформи в Україні додасть до існуючого дефіциту Пенсійного фонду ще 12,7 млрд. грн. Про це, як передає кореспондент ForUm'у, під час прес-конференції заявила заступник голови правління Пенсійного фонду України Валентина Никитенко.

«Скасування пенсійної реформи обійдеться Україні в додаткові 12,7 млрд. грн», - сказала Никитенко, додавши, що ця сума додасться до існуючого дефіциту ПФ.

«Хочеться вірити, що Пенсійна реформа працюватиме, і дефіцит Пенсійного фонду, який у 2013 році встановлено в розмірі 21,8 млрд грн, буде зменшуватися», - підкреслила вона.  При цьому заступник голови зазначила, що результати розпочатої реформи можна оцінити тільки через кілька років, оскільки перетворення розраховані на тривалий період, а підвищення пенсійного віку розраховане на десять років.

Також, за її словами, протягом 2012 року 27 тисяч жінок скористалися правом дострокового виходу на пенсію після досягнення свого пенсійного віку, тобто в 55 років.

При цьому вона пояснила, що прикінцеві положення закону говорять про те, що до 1 січня 2015 року жінка можуть виходити на пенсію після досягнення 55 років за наявності тридцятирічного стажу роботи та звільнення з роботи.

Як раніше повідомляв ForUm, 1 жовтня 2011 року в Україні набув чинності Закон «Про заходи щодо законодавчого забезпечення реформування пенсійної системи», прийнятий парламентом 8 липня 2011 року.

Даним законом встановлено єдиний для чоловіків і жінок вік виходу на пенсію - в 60 років. До цього жінки мали право виходити на пенсію після досягнення 55-річного віку.

У квітня 2013 року Верховна Рада кілька разів намагалася скасувати Пенсійну реформу.

До списку новин