загрузка...
Блоги
Дзьобак Володимир Дзьобак Володимир РОЗДУМИ ПРО НАДВАЖЛИВЕ або ЧОМУ НАШІ ОЛІГАРХИ СТАЛИ МОГИЛЬЩИКАМИ НИНІШНЬОЇ УКРАЇНИ

Головним інструментом нинішніх олігархів є безправний люмпен, який живе на подачках від держави, на грані фізичного виживання. Ось чому значна частина пенсіонерів є найкращим їх електоратом, який і допомагає часто приводити до влади їх ставлеників. Для малого і середнього бізнесу сьогодні закриті економічні ліфти у цілих галузях економіки, бо з кожним роком сфери зацікавленості олігархії збільшуються, перекриваючи кисень усім іншим.

Всі блоги
Колонка автора
Всі колонки авторів
Петиції ВАП
ВИМАГАЄМО ІНДЕКСАЦІЇ НАШИХ ПЕНСІЙ!!!
2 Подробиці Подати пропозицію
Опитування
Чи дотримуєтесь Ви правил карантину?

ЗВЕРНЕННЯ до членів профспілок з нагоди Міжнародного дня солідарності трудящих – 1 Травня

Збільшити шрифт Зменшити шрифт
Надіслати
Друкувати

 

Шановні спілчани, ветерани праці!

Міжнародний день солідарності трудящих – 1 Травня традиційно є днем єднання трудівників у відстоюванні своїх соціально-економічних прав та інтересів, передусім на працю та гідну заробітну плату.

Федерація профспілок України, членські організації залишаються вірними захисниками людини праці. Сьогодні нашими спільними зусиллями призупинено різке підвищення цін на продукти харчування, ріст тарифів на газ, електроенергію, житлово-комунальні послуги. Водночас соціальне напруження у суспільстві викликають низький рівень заробітної плати та пенсій, стипендій, заборгованість із заробітної плати, недосконала система оподаткування, занижені соціальні стандарти, відсутність належних умов праці на багатьох підприємствах.

Переконані, що тільки спільними зусиллями ми зможемо забезпечити дотримання конституційних прав громадян України.

Запрошуємо Вас, дорогі спілчани, усіх, хто вболіває за долю рідного краю, майбутнє України, незважаючи на різні політичні та релігійні переконання, взяти учать у заходах, присвячених Міжнародному дню солідарності трудящих, під гаслом: «Профспілки – за єдність, солідарність, забезпечення консти­туційних прав і гарантій людей праці».

Тільки згуртувавшись, об’єднавши спільні зусилля, трудящі України зможуть реально захистити свої права.

Вітаючи всіх з Першотравнем, бажаємо здоровя, щастя, сил, принциповості у відстоюванні соціально-економічних прав та процвітання нашої незалежної суверенної держави.  

Президія Федерації профспілок висловлює впевненість, що першо­травневі заходи відбудуться організовано, сприятимуть вирішенню нагальних соціальних проблем, послужать зміцненню авторитету профспілкового руху в Україні.

Президія Федерації профспілок України

До списку новин