загрузка...
Блоги
Дзьобак Володимир Дзьобак Володимир РОЗДУМИ ПРО НАДВАЖЛИВЕ або ЧОМУ НАШІ ОЛІГАРХИ СТАЛИ МОГИЛЬЩИКАМИ НИНІШНЬОЇ УКРАЇНИ

Головним інструментом нинішніх олігархів є безправний люмпен, який живе на подачках від держави, на грані фізичного виживання. Ось чому значна частина пенсіонерів є найкращим їх електоратом, який і допомагає часто приводити до влади їх ставлеників. Для малого і середнього бізнесу сьогодні закриті економічні ліфти у цілих галузях економіки, бо з кожним роком сфери зацікавленості олігархії збільшуються, перекриваючи кисень усім іншим.

Всі блоги
Колонка автора
Всі колонки авторів
Петиції ВАП
ВИМАГАЄМО ІНДЕКСАЦІЇ НАШИХ ПЕНСІЙ!!!
2 Подробиці Подати пропозицію
Опитування
Чи дотримуєтесь Ви правил карантину?

Луганський пенсіонер здобув славу в КНДР, написавши гімн про Кім Чен Ина

Збільшити шрифт Зменшити шрифт
Надіслати
Друкувати

За тисячі кілометрів від Північної Кореї, в місті Старобільську на Луганщині живе її найвідданіший шанувальник. І свою відданість 61-річний пенсіонер доводить справою - пише пісні, присвячені Північній Кореї та її лідерам. Про це повідомляє сайт "0642".

"Анатолій Вечеркінпісні пише давно. Колись він керував шкільним ансамблем, потім 14 років пропрацював у Москві, однак знову повернувся до рідного Старобільська. Як заявив сам Анатолій Вечеркін, в 91-му році він побував у цій країні і відразу в неї закохався", зазначає видання.

"Я не збираюся заробляти гроші на своїх піснях, я просто хочу хоч чимось допомогти цьому мужньому народові і його лідерам. Своїми піснями я висловлюю повагу до корейців", - каже сам старобільський шанувальникКім Чен Ина.

Саме йому Анатолій присвятив своє останнє творіння, яке виконала старобільчанка, студентка ЛНУ ім. Т. Шевченка Вікторія Стріблянська. У Північній Кореї з творчістю Вечеркіна знайомі. І навіть запросили цього літа на свято на честь 60-річчя визволення Кореї від американців.

"Я хочу взяти з собою школярів, щоб вони відпочили в Міжнародному піонерському таборі в Сондовоні на узбережжі Східного моря. Проте не можу знайти охочих. Батьки бояться, кажуть, там війна. Та й дорога коштує недешево - 5,5 тисячі гривень. Перебування ж у таборі для наших дітей коштує копійки - 100 євро за 15 днів, - розповідає Анатолій. - У 1991-му я теж возив із собою дітей у цей табір. Зараз їм уже за 20. І вони просяться поїхати знову, кажуть, що спогади прекрасні".

За таку відданість влада Північної Кореї може нагородити поета, як це було з фахівцями, які брали участь в останньому ядерному випробуванні. Їх відправили у розважальну поїздку до столиці Пхеньяна.

До списку новин