загрузка...
Блоги
Дзьобак Володимир Дзьобак Володимир РОЗДУМИ ПРО НАДВАЖЛИВЕ або ЧОМУ НАШІ ОЛІГАРХИ СТАЛИ МОГИЛЬЩИКАМИ НИНІШНЬОЇ УКРАЇНИ

Головним інструментом нинішніх олігархів є безправний люмпен, який живе на подачках від держави, на грані фізичного виживання. Ось чому значна частина пенсіонерів є найкращим їх електоратом, який і допомагає часто приводити до влади їх ставлеників. Для малого і середнього бізнесу сьогодні закриті економічні ліфти у цілих галузях економіки, бо з кожним роком сфери зацікавленості олігархії збільшуються, перекриваючи кисень усім іншим.

Всі блоги
Колонка автора
Всі колонки авторів
Петиції ВАП
ВИМАГАЄМО ІНДЕКСАЦІЇ НАШИХ ПЕНСІЙ!!!
2 Подробиці Подати пропозицію
Опитування
Чи дотримуєтесь Ви правил карантину?

Google відзначає 9 травня святковим зображенням квітки переможців (фото)

Збільшити шрифт Зменшити шрифт
Надіслати
Друкувати

Американська високотехнологічна корпорація Google сьогодні, 9 травня, відзначає День Перемоги у Великій Вітчизняній війні (ВВВ) 1941-1945 рр. З цієї нагоди на стартовій сторінці української версії найбільшого інтернет-пошуковика, трохи нижче рядка пошуку, з'явилося невелике зображення "фірмової" квітки свята 9 травня - червоної гвоздики.

Святкова картинка представлена трохи нестандартно як для випусків тематичних Doodle: зображення виявилося дуже дрібним, виконано в незвично статичному вигляді і не інтегровано з будь-якими аудіовізуальними ефектами.

Також урочиста графіка від Google не містить у собі традиційного гіперпосилання, яке б вело користувачів на додаткові джерела інформації про сьогоднішнє свято. При піднесенні курсору до червоної гвоздики на екрані з'являється хіба що спливаюче вікно з коротким текстом "День Перемоги".

Згадана Google рослина користувалася особливою популярністю в Радянському Союзі, адже червоні квіти здавна були символом Перемоги у Великій Вітчизняній війні.

Примітно, що запах гвоздики, на думку ряду дослідників, допомагає згладити внутрішні протиріччя і стимулює позитивні емоції.

Нагадаємо, в Україні та світі сьогодні відзначають День Перемоги у ВВВ 1941-1945 рр.

Як повідомлялося, у Києві 9 травня відсвяткують без військового параду, але із салютом і виставкою техніки.

У цей день традиційно згадують про героїчний подвиг наших предків, які віддавали без залишку свої життя заради світлого майбутнього на планеті Земля.

У зв'язку із 68-ою річницею Великої Перемоги четвер, 9 травня, як і 10 травня, оголошено вихідним днем. Сьогодні по всій країні пройдуть пам'ятні заходи за участю ветеранів бойових дій.

За попередніми даними, 9 травня у близько 5 тис. населених пунктах по всіх регіонах України планується проведення 14 тис. масових заходів за участю понад 2,8 млн осіб. Порядок у державі під час свята забезпечуватимуть 30 тис. міліціонерів, які патрулюватимуть території поблизу меморіальних комплексів, братських могил, обелісків і пам'ятників.

За роки ВВВ Україна зазнала величезних людських втрат. На фронтах, у концтаборах і масових каральних акціях загинули до 10 млн наших співвітчизників.

Повністю або частково було знищено 714 українських міст, 29 тис. сіл, більше 16 тис. промислових об'єктів. При цьому без даху над головою залишилися 10 млн людей.

До списку новин