загрузка...
Блоги
Дзьобак Володимир Дзьобак Володимир РОЗДУМИ ПРО НАДВАЖЛИВЕ або ЧОМУ НАШІ ОЛІГАРХИ СТАЛИ МОГИЛЬЩИКАМИ НИНІШНЬОЇ УКРАЇНИ

Головним інструментом нинішніх олігархів є безправний люмпен, який живе на подачках від держави, на грані фізичного виживання. Ось чому значна частина пенсіонерів є найкращим їх електоратом, який і допомагає часто приводити до влади їх ставлеників. Для малого і середнього бізнесу сьогодні закриті економічні ліфти у цілих галузях економіки, бо з кожним роком сфери зацікавленості олігархії збільшуються, перекриваючи кисень усім іншим.

Всі блоги
Колонка автора
Всі колонки авторів
Петиції ВАП
ВИМАГАЄМО ІНДЕКСАЦІЇ НАШИХ ПЕНСІЙ!!!
2 Подробиці Подати пропозицію
Опитування
Чи дотримуєтесь Ви правил карантину?

Пенсіонери після пасхи затягнуть паски?

Збільшити шрифт Зменшити шрифт
Надіслати
Друкувати

Фонд «Громадська думка» опитав громадян з приводу чергової ініціативи Міністерства праці Перейти варіацій пенсійного віку.    Відомство запропонувало надавати новоспеченим пенсіонерам вибір: або відразу отримувати пенсію в повному розмірі, або взяти п'ятирічний тайм-аут і після цього отримувати підвищені виплати. 

Виявилося, що майже половина працездатних росіян готова продовжувати працювати і після досягнення пенсійного віку. Але от від отримання пенсійних виплат на п'ять років відмовитися зможуть небагато - таких набралося лише вісімнадцять відсотків. Шістдесят один відсоток респондентів дали категоричну відмову на подібну пропозицію.

  За статистикою, працювати після виходу на пенсію віддають перевагу люди, які живуть у містах, чисельність населення яких знаходиться в межах від двохсот п'ятдесяти тисяч до мільйона осіб. Також трудову діяльність на пенсії продовжують громадяни, які мають середні доходи і вищу освіту. Для чоловіків більш властиво працювати після виходу на пенсію. Однак чим більше у нас в країні буде пенсіонерів, тим менше грошей вони будуть отримувати: відтепер пенсії будуть залежати, за великим рахунком, від того, скільки грошей є в бюджеті.  

До списку новин