загрузка...
Блоги
Дзьобак Володимир Дзьобак Володимир РОЗДУМИ ПРО НАДВАЖЛИВЕ або ЧОМУ НАШІ ОЛІГАРХИ СТАЛИ МОГИЛЬЩИКАМИ НИНІШНЬОЇ УКРАЇНИ

Головним інструментом нинішніх олігархів є безправний люмпен, який живе на подачках від держави, на грані фізичного виживання. Ось чому значна частина пенсіонерів є найкращим їх електоратом, який і допомагає часто приводити до влади їх ставлеників. Для малого і середнього бізнесу сьогодні закриті економічні ліфти у цілих галузях економіки, бо з кожним роком сфери зацікавленості олігархії збільшуються, перекриваючи кисень усім іншим.

Всі блоги
Колонка автора
Всі колонки авторів
Петиції ВАП
ВИМАГАЄМО ІНДЕКСАЦІЇ НАШИХ ПЕНСІЙ!!!
2 Подробиці Подати пропозицію
Опитування
Чи дотримуєтесь Ви правил карантину?

Україна відзначить 200-річчя Шевченка спільно з чотирма країнами

Збільшити шрифт Зменшити шрифт
Надіслати
Друкувати

Україна наступного року планує провести спільне відзначення 200-річчя від дня народження Тараса Шевченка з усіма країнами, де жив і творив Великий Кобзар - Казахстаном, Росією, Литвою та Польщею.

Про це повідомив міністр культури України Леонід Новохатько під час урочистого підписання у Києві з міністром культури та інформації Республіки Казахстан Кул-Мухаммедом Мухтаром Абрарули Протоколу намірів щодо спільного українсько-казахстанського відзначення 200-річчя від дня народження Т.Шевченка під час проведення Днів культури України в Казахстані в 2014 році.

"Ми також вже маємо проект такого Плану з Російською Федерацією, який мені особисто передав міністр культури РФ під час форуму міністрів культури Європи два тижні тому. І ми також плануємо підписати таких два документи з іншими країнами, де перебував і провів частину свого життя Тарас Григорович Шевченко - це Литва і Польща", - розповів Новохатько.

До списку новин