загрузка...
Блоги
Дзьобак Володимир Дзьобак Володимир РОЗДУМИ ПРО НАДВАЖЛИВЕ або ЧОМУ НАШІ ОЛІГАРХИ СТАЛИ МОГИЛЬЩИКАМИ НИНІШНЬОЇ УКРАЇНИ

Головним інструментом нинішніх олігархів є безправний люмпен, який живе на подачках від держави, на грані фізичного виживання. Ось чому значна частина пенсіонерів є найкращим їх електоратом, який і допомагає часто приводити до влади їх ставлеників. Для малого і середнього бізнесу сьогодні закриті економічні ліфти у цілих галузях економіки, бо з кожним роком сфери зацікавленості олігархії збільшуються, перекриваючи кисень усім іншим.

Всі блоги
Колонка автора
Всі колонки авторів
Петиції ВАП
ВИМАГАЄМО ІНДЕКСАЦІЇ НАШИХ ПЕНСІЙ!!!
2 Подробиці Подати пропозицію
Опитування
Чи дотримуєтесь Ви правил карантину?

У Львові відбудеться літня школа, присвячена Андрею Шептицькому

Збільшити шрифт Зменшити шрифт
Надіслати
Друкувати

Із 23 по 30 червня у Львові проводитимуть навчання у літній школі, організованій УКУ. Тема програми – «Соціальна думка Митрополита Андрея Шептицького: місце християнських цінностей у побудові справедливого ладу».

 

Про це ZAXID.NET повідомили організатори літньої школи.

Організатори літньої школи мають намір глибше ознайомити учасників семінару з духовним спадком та діяльністю Митрополита Андрея. Головний акцент цьогорічної школи буде поставлено на побудові суспільства на засадах християнської моралі і цінностей в історичному і сучасному контексті.

Під час навчання щоранку відбуватимуться тематичні заняття й дискусії з лектором та обговорення у малих групах з модератором. Завдання семінару – показати актуальність соціального вчення церкви та випрацювати постійний інтенсивний літній курс, який вивчатиме суспільну думку Митрополита Андрея.

Під час лекційних зустрічей порушуватимуть питання історичного контексту та богословського виміру суспільного вчення; суспільно-політичної етики Митрополита Андрея і актуальності його вчення; прояву суспільної думки Митрополита, як розгортання мережі порятунку євреїв у час Другої світової війни.

Проект передбачає також духовну і культурну програму (щоденні молитви, похід до Національного музею імені Андрея Шептицького у Львові, поїздку до Прилбич, перегляд фільму про Митрополита Андрея, відвідини Всеукраїнського єврейського благодійного фонду «Хесед-Арє», екскурсії по Львову та УКУ тощо).

Учасники проживатимуть у Львівській Духовній Семінарії Святого Духа, а заняття відбуватимуться у приміщенні філософсько-богословського факультету Українського Католицького Університету (вул. Хуторівка, 35a).

До участі в навчанні УКУ запрошує студентів гуманітарного напрямку, громадських та політичних активістів, а також усіх, хто бажає поглибити знання християнського суспільного вчення.

Обов’язковою умовою зарахування на навчання є мотиваційний лист та анкета. Документи можна подавати до 17 травня.

Детальна інформація про умови зарахування на навчання.

До списку новин