загрузка...
Блоги
Дзьобак Володимир Дзьобак Володимир РОЗДУМИ ПРО НАДВАЖЛИВЕ або ЧОМУ НАШІ ОЛІГАРХИ СТАЛИ МОГИЛЬЩИКАМИ НИНІШНЬОЇ УКРАЇНИ

Головним інструментом нинішніх олігархів є безправний люмпен, який живе на подачках від держави, на грані фізичного виживання. Ось чому значна частина пенсіонерів є найкращим їх електоратом, який і допомагає часто приводити до влади їх ставлеників. Для малого і середнього бізнесу сьогодні закриті економічні ліфти у цілих галузях економіки, бо з кожним роком сфери зацікавленості олігархії збільшуються, перекриваючи кисень усім іншим.

Всі блоги
Колонка автора
Всі колонки авторів
Петиції ВАП
ВИМАГАЄМО ІНДЕКСАЦІЇ НАШИХ ПЕНСІЙ!!!
2 Подробиці Подати пропозицію
Опитування
Чи дотримуєтесь Ви правил карантину?

У суботу киян та гостей столиці запрошують на Всеукраїнський фестиваль морозива

Збільшити шрифт Зменшити шрифт
Надіслати
Друкувати

У суботу, 18 травня, любителі морозива зможуть вдосталь поласувати цим продуктом на Всеукраїнському фестивалі морозива, який триватиме на Хрещатику з 9.00 до 20.00, повідомляє прес-служба КМДА.

"Окрім кращої продукції найбільших вітчизняних виробників морозива, організатори заходу обіцяють і насичену розважальну програму. Учасники фестивалю зможуть не лише смачно, але і весело відпочити та розважитися", - наголошується в повідомленні.

Гостей заходу розважатимуть виставами, концертно-розважальними програмами за участю колективів художньої самодіяльності. Також будуть організовані літературні експозиції на європейську тематику, експозиції образотворчого мистецтва та фотовиставок, присвячених різним аспектам життя країн ЄС.

Крім того, кожен бажаючий зможе спробувати свої сили у вікторинах і конкурсах з історії та сучасності розвитку Європейського Союзу та отримати за перемогу кращу продукцію виробників морозива.

Розміститься містечко морозива на головній вулиці столиці на ділянці від ст. м. Хрещатик до ст. м. майдан Незалежності.

До списку новин