загрузка...
Блоги
Дзьобак Володимир Дзьобак Володимир РОЗДУМИ ПРО НАДВАЖЛИВЕ або ЧОМУ НАШІ ОЛІГАРХИ СТАЛИ МОГИЛЬЩИКАМИ НИНІШНЬОЇ УКРАЇНИ

Головним інструментом нинішніх олігархів є безправний люмпен, який живе на подачках від держави, на грані фізичного виживання. Ось чому значна частина пенсіонерів є найкращим їх електоратом, який і допомагає часто приводити до влади їх ставлеників. Для малого і середнього бізнесу сьогодні закриті економічні ліфти у цілих галузях економіки, бо з кожним роком сфери зацікавленості олігархії збільшуються, перекриваючи кисень усім іншим.

Всі блоги
Колонка автора
Всі колонки авторів
Петиції ВАП
ВИМАГАЄМО ІНДЕКСАЦІЇ НАШИХ ПЕНСІЙ!!!
2 Подробиці Подати пропозицію
Опитування
Чи дотримуєтесь Ви правил карантину?

У Казахстані виявлено фрагмент бороди пророка Мухаммада

Збільшити шрифт Зменшити шрифт
Надіслати
Друкувати

Літня мешканка Казахстану виявилася хоронителькою мусульманської реліквії - пасма з бороди пророка Мухаммеда. Про це повідомляє BNews із посиланням на імама Кайрата Кидирміна.

"Пасмо завдовжки три сантиметри зберігалося в скляній коробці, інкрустованій з обох боків сріблом", - повідомив імам.

За його словами, достовірність реліквії, яка зберігалася у 85-річної Фатіми, що проживає в Акмолинській області Казахстану, не викликає сумнівів, це підтвердили експерти з Саудівської Аравії.

За словами жінки, в якої зберігалася коробочка, вона отримала її від своїх предків. Тепер вона вирішила передати її верховному муфтію Казахстану. Церемонія передачі відбудеться 23 травня в районному центрі Атбасар.

Що стосується жінки, то їй, як повідомили в управлінні внутрішньої політики області, буде надано двокімнатну квартиру в Атбасарі.

За легендою, бороду пророка Мухаммеда після його смерті збрив відданий йому цирульник. Нині реліквія, що вважається бородою Мухаммеда, зберігається в палаці-музеї Топкапи в Стамбулі. Окремі волосинки з бороди зберігаються і в інших місцях.

Раніше хоронитель ключів Кааби Салех аш-Шейбі закликав заможних мусульман світу "повернути мусульманській громаді" проданий на торгах у Лондоні ключ від цієї священної споруди, що знаходиться у внутрішньому дворі головної мечеті Мекки. На лондонському аукціоні Sotheby's залізний ключ, виготовлений у XII столітті, який відкриває браму священної для мусульман Кааби, продано за 9,2 мільйона фунтів стерлінгів (близько 13 мільйонів євро). Ім'я і національність покупця реліквії не оголошено.

До списку новин