загрузка...
Блоги
Дзьобак Володимир Дзьобак Володимир РОЗДУМИ ПРО НАДВАЖЛИВЕ або ЧОМУ НАШІ ОЛІГАРХИ СТАЛИ МОГИЛЬЩИКАМИ НИНІШНЬОЇ УКРАЇНИ

Головним інструментом нинішніх олігархів є безправний люмпен, який живе на подачках від держави, на грані фізичного виживання. Ось чому значна частина пенсіонерів є найкращим їх електоратом, який і допомагає часто приводити до влади їх ставлеників. Для малого і середнього бізнесу сьогодні закриті економічні ліфти у цілих галузях економіки, бо з кожним роком сфери зацікавленості олігархії збільшуються, перекриваючи кисень усім іншим.

Всі блоги
Колонка автора
Всі колонки авторів
Петиції ВАП
ВИМАГАЄМО ІНДЕКСАЦІЇ НАШИХ ПЕНСІЙ!!!
2 Подробиці Подати пропозицію
Опитування
Чи дотримуєтесь Ви правил карантину?

У Південній Кореї встановлюються квоти робочих місць для молоді

Збільшити шрифт Зменшити шрифт
Надіслати
Друкувати

Уряд Південної Кореї вирішив встановити квоти робочих місць для молоді, повідомляє міжнародне радіо країни. Спочатку квотуванням будуть охоплені державні компанії, а згодом і приватні. Як заявив віце-прем’єр південнокорейського уряду, міністр планування і фінансів Хен О Сок, питання працевлаштування молоді не можна віддавати на відкуп ринку.

Він також повідомив, що уряд фінансово підтримуватиме ті підприємства, які надаватимуть погодинну роботу домогосподаркам і людям похилого, сприяючи вирішенню проблем зайнятості серед цих категорій населення країни. Це також забезпечить зростання їх добробуту.

До списку новин