загрузка...
Блоги
Дзьобак Володимир Дзьобак Володимир РОЗДУМИ ПРО НАДВАЖЛИВЕ або ЧОМУ НАШІ ОЛІГАРХИ СТАЛИ МОГИЛЬЩИКАМИ НИНІШНЬОЇ УКРАЇНИ

Головним інструментом нинішніх олігархів є безправний люмпен, який живе на подачках від держави, на грані фізичного виживання. Ось чому значна частина пенсіонерів є найкращим їх електоратом, який і допомагає часто приводити до влади їх ставлеників. Для малого і середнього бізнесу сьогодні закриті економічні ліфти у цілих галузях економіки, бо з кожним роком сфери зацікавленості олігархії збільшуються, перекриваючи кисень усім іншим.

Всі блоги
Колонка автора
Всі колонки авторів
Петиції ВАП
ВИМАГАЄМО ІНДЕКСАЦІЇ НАШИХ ПЕНСІЙ!!!
2 Подробиці Подати пропозицію
Опитування
Чи дотримуєтесь Ви правил карантину?

Спеціаліст розсекретив способи економії на комуналці: замінити лампочки і купити сучасну техніку

Збільшити шрифт Зменшити шрифт
Надіслати
Друкувати

Упродовж місяця на одній людині можна заощадити до 50 грн.

Експерт з енергозбереження Анатолій Попов розказав, як економити на комунальних послугах. Про це повідомляється у сюжеті програми "Територія обману".

Наукові поради, які допоможуть зекономити, починаються з заміни ламп. За його словами, лампи розжарювання є найбільш неефективними джерелами світла, тому їх слід поміняти на світлодіодні. Крім того, не слід забувати про лічильники, які дозволяють втричі більше заощаджувати на гарячій і холодній воді.

Що стосується кухні, експерт звертає увагу на чайники. Попов стверджує, що сьогодні треба купувати більш сучасний з модерною моделлю спіралі, що дозволяє підтримувати потрібну температуру.

Холодильник, за порадою спеціаліста, треба ставити подалі від стінки, тому що радіатор віддає тепло, яке дівати нікуди, відтак воно передається стіні. У підсумку впродовж двох місяців вдалось зекономити на лічильниках 50 грн; нові лампочки - 30 грн; ще за два місяці буде покрита їхня вартість. Пересунутий  холодильник - ще 10, сучасний чайник - теж 10 гривень. В результаті – зекономлено 100 грн за два місяці. Варто додати, що це за умов, якщо в квартирі мешкає одна людина. Експерт переконаний, що заощаджувати можна ще більше.

До списку новин