загрузка...
Блоги
Дзьобак Володимир Дзьобак Володимир РОЗДУМИ ПРО НАДВАЖЛИВЕ або ЧОМУ НАШІ ОЛІГАРХИ СТАЛИ МОГИЛЬЩИКАМИ НИНІШНЬОЇ УКРАЇНИ

Головним інструментом нинішніх олігархів є безправний люмпен, який живе на подачках від держави, на грані фізичного виживання. Ось чому значна частина пенсіонерів є найкращим їх електоратом, який і допомагає часто приводити до влади їх ставлеників. Для малого і середнього бізнесу сьогодні закриті економічні ліфти у цілих галузях економіки, бо з кожним роком сфери зацікавленості олігархії збільшуються, перекриваючи кисень усім іншим.

Всі блоги
Колонка автора
Всі колонки авторів
Петиції ВАП
ВИМАГАЄМО ІНДЕКСАЦІЇ НАШИХ ПЕНСІЙ!!!
2 Подробиці Подати пропозицію
Опитування
Чи дотримуєтесь Ви правил карантину?

Українські книги здобули нагороди на міжнародному конкурсі в Мінську

Збільшити шрифт Зменшити шрифт
Надіслати
Друкувати

Книги України здобули нагороди у кожній з номінацій X Міжнародного конкурсу країн-учасниць СНД "Мистецтво книги", що проходив 23-24 травня у Мінську.

Про це повідомляє прес-служба Держкомтелерадіо.

"Найвищу відзнаку конкурсу - гран-прі - отримала книга Оксани Космини "Традиційне вбрання українців" видавництва "Балтія-Друк". Кращі зразки вітчизняної книговидавничої продукції отримали також визнання у решті номінацій", - зазначається у прес-релізі.

Спеціальним дипломом відзначена книга Лідії Артюх "Звичаї українців у народному календарі" ("Балтія-Друк») у номінації "Моя країна". Диплом першого ступеня у номінації "Книги для дітей" отримала книга "Барабашка та всі інші" ("Либідь").

Третє місце посіли праця Георгія Муніна та Євгенія Луняка "Видатні росіяни в історії України" ("Кондор") - у номінації "Співдружність" та альбом "Національний музей історії України" (у 2 т., "Мистецтво") - у номінації "Арт-книга".

"Популярна історія християнства" Сергія Саннікова ("Самміт книга") та "Князі Радзивіли" колективу українських, білоруських та російських авторів ("Балтія-Друк") отримали дипломи ІІ ступеня у номінаціях "Культура. Наука. Освіта" та "Надруковано у співдружності".

Загалом на конкурс, організований Міністерством інформації Республіки Білорусь та Федеральним агентством з друку і масових комунікацій Російської Федерації, надійшло 108 видань із 9 країн СНД: України, Азербайджану, Вірменії, Білорусі, Казахстану, Молдови, Росії, Таджикистану та Туркменістану.

Церемонія нагородження лауреатів відбудеться під час проведення XXVI Московської міжнародної книжкової виставки-ярмарку у вересні 2013 року, де експонуватимуться видання, відзначені на конкурсі "Мистецтво книги". Вони також будуть представлені на XXI Мінській міжнародній книжковій виставці-ярмарку, що відбудеться у лютому 2014 року.

До списку новин