загрузка...
Блоги
Дзьобак Володимир Дзьобак Володимир РОЗДУМИ ПРО НАДВАЖЛИВЕ або ЧОМУ НАШІ ОЛІГАРХИ СТАЛИ МОГИЛЬЩИКАМИ НИНІШНЬОЇ УКРАЇНИ

Головним інструментом нинішніх олігархів є безправний люмпен, який живе на подачках від держави, на грані фізичного виживання. Ось чому значна частина пенсіонерів є найкращим їх електоратом, який і допомагає часто приводити до влади їх ставлеників. Для малого і середнього бізнесу сьогодні закриті економічні ліфти у цілих галузях економіки, бо з кожним роком сфери зацікавленості олігархії збільшуються, перекриваючи кисень усім іншим.

Всі блоги
Колонка автора
Всі колонки авторів
Петиції ВАП
ВИМАГАЄМО ІНДЕКСАЦІЇ НАШИХ ПЕНСІЙ!!!
2 Подробиці Подати пропозицію
Опитування
Чи дотримуєтесь Ви правил карантину?

Британські музеї розпочали тримісячний страйк

Збільшити шрифт Зменшити шрифт
Надіслати
Друкувати

В Британії розпочалася тримісячна кампанія боротьби за робочі місця, гідну пенсію і умови праці. Персонал деяких галерей та об'єктів культурної спадщини вирішив показати характер.

30 травня 2013 співробітники провідних британських музеїв провели страйк, викликаний розбіжностями з приводу заробітної плати, пенсій та умов праці. У Національній галереї Лондона була закрита половина з 66 залів, закрився для відвідувачів один з поверхів Національної портретної галереї, Тейт Ліверпуль була закрита повністю.

31 травня до страйку приєдналися нові учасники - таке рішення прийняв профспілка громадських службовців. До страйку збираються приєднатися співробітники Музею природної історії і Музею Вікторії та Альберта. Ліверпульський морський музей Мерсісайд, Міжнародний музей рабства і ще три британські музеї закриті з п'ятниці по суботу.

У неділю в страйку візьмуть участь співробітники «Британської спадщини», в тому числі Стоунхенджа. Всі ці страйки є частиною тримісячної кампанії по боротьбі за робочі місця, гідну пенсію і умови праці. На кінець червня запланована загальнонаціональний страйк.

До списку новин