загрузка...
Блоги
Дзьобак Володимир Дзьобак Володимир РОЗДУМИ ПРО НАДВАЖЛИВЕ або ЧОМУ НАШІ ОЛІГАРХИ СТАЛИ МОГИЛЬЩИКАМИ НИНІШНЬОЇ УКРАЇНИ

Головним інструментом нинішніх олігархів є безправний люмпен, який живе на подачках від держави, на грані фізичного виживання. Ось чому значна частина пенсіонерів є найкращим їх електоратом, який і допомагає часто приводити до влади їх ставлеників. Для малого і середнього бізнесу сьогодні закриті економічні ліфти у цілих галузях економіки, бо з кожним роком сфери зацікавленості олігархії збільшуються, перекриваючи кисень усім іншим.

Всі блоги
Колонка автора
Всі колонки авторів
Петиції ВАП
ВИМАГАЄМО ІНДЕКСАЦІЇ НАШИХ ПЕНСІЙ!!!
2 Подробиці Подати пропозицію
Опитування
Чи дотримуєтесь Ви правил карантину?

Опозиція провалила скасування пільг чиновникам – Міщенко

Збільшити шрифт Зменшити шрифт
Надіслати
Друкувати

Опозиція фактично провалила законопроект про позбавлення пільг для народних депутатів, Президента, Прем'єр-міністра та чиновників, які користуються привілеями за рахунок держбюджету.

Так прокоментував результати голосування за законопроект “Про скасування необрунтованих пільг та привілеїв для осіб, уповноважених на виконання функцій держави” позафракційний депутат Сергій Міщенко.

«На місцях закриваються лікарні, школи, людям затримують зарплатню, а народні депутати, Президент, Прем'єр-міністр, продовжують користуватися безкоштовними благами і їх обслуговує армія чиновників за рахунок державного бюджету», - цитує Міщенка його прес-служба.

Сергій Міщенко також зазначив, що вчора в опозиції була можливість виправити таку несправедливість, але самі ж депутати-опозиціонери не захотіли цього зробити.

Нардеп також відзначив, що коли цей законопроект поставили на голосування, за нього проголосувало всього 204 депутати, 31 народний депутат з опозиційних фракцій за документ не проголосував.

«Це при тому, що фракція Партії Регіонів дала за цей законопроект 10 голосів. Тобто: якби всі народні депутати опозиційних фракцій віддали за нього голоси, було б 235 голосів і законопроект був би прийнятий», - зазначив він.

Міщенко нагадав, що на виборах опозиційні лідери обіцяли зняти необгрунтовані пільги для депутатів, керівників держави та високих чиновників.

Наводить нардеп й інші випадки, коли опозиція одноголосно не підтримує виконання своїх обіцянок.

«По головних питаннях, які опозиційні лідери обіцяли вирішити в парламенті як тільки туди зайдуть - за них не голосують члени їхніх же фракцій. За декриміналізацію статей за якими була засуджена Юлія Тимошенко фракція «Батьківщини» не додала 24 голоси. Для відміни Пенсійної реформи - не вистачило всього 6 голосів опозиції. Якби сьогодні проголосували всі депутати опозиційних фракцій, несправедливі пільги було б скасовано», - наголосив він.

До списку новин