загрузка...
Блоги
Дзьобак Володимир Дзьобак Володимир РОЗДУМИ ПРО НАДВАЖЛИВЕ або ЧОМУ НАШІ ОЛІГАРХИ СТАЛИ МОГИЛЬЩИКАМИ НИНІШНЬОЇ УКРАЇНИ

Головним інструментом нинішніх олігархів є безправний люмпен, який живе на подачках від держави, на грані фізичного виживання. Ось чому значна частина пенсіонерів є найкращим їх електоратом, який і допомагає часто приводити до влади їх ставлеників. Для малого і середнього бізнесу сьогодні закриті економічні ліфти у цілих галузях економіки, бо з кожним роком сфери зацікавленості олігархії збільшуються, перекриваючи кисень усім іншим.

Всі блоги
Колонка автора
Всі колонки авторів
Петиції ВАП
ВИМАГАЄМО ІНДЕКСАЦІЇ НАШИХ ПЕНСІЙ!!!
2 Подробиці Подати пропозицію
Опитування
Чи дотримуєтесь Ви правил карантину?

Археологи показали знайдене в Луцьку срібло. Фото

Збільшити шрифт Зменшити шрифт
Надіслати
Друкувати

Фотографії знайденого у травні скарбу на Кафедральній, 13 в історико-культурному заповіднику «Старий Луцьк» з’явилися в інтернеті.

На своїй сторінці у Facebook їх опублікувала завідувач реставраційної майстерні Музею археології та етнографії Слобідської України ХНУ імені В.Н. Каразіна Тетяна Крупа.

Археологи припускають, що ці речі заховали луцькі євреї, коли під час окупації в Другій світовій війні на значній території нинішнього заповідника було гетто. Ложки, виделки, ножі, чарки були загорнуті у тканину, а деякі ще й у газети.

З ґрунту видобули кількадесят столових срібних предметів. Деякі з них позолочені. Загальна вага скарбу — близько 2 кілограмів (разом із ґрунтом, окисами та рештками тканини).

Фото див. тут: 

//www.volynpost.com/news/15780-arheology-pokazaly-znajdene-v-lucku-sriblo-foto

До списку новин