загрузка...
Блоги
Дзьобак Володимир Дзьобак Володимир РОЗДУМИ ПРО НАДВАЖЛИВЕ або ЧОМУ НАШІ ОЛІГАРХИ СТАЛИ МОГИЛЬЩИКАМИ НИНІШНЬОЇ УКРАЇНИ

Головним інструментом нинішніх олігархів є безправний люмпен, який живе на подачках від держави, на грані фізичного виживання. Ось чому значна частина пенсіонерів є найкращим їх електоратом, який і допомагає часто приводити до влади їх ставлеників. Для малого і середнього бізнесу сьогодні закриті економічні ліфти у цілих галузях економіки, бо з кожним роком сфери зацікавленості олігархії збільшуються, перекриваючи кисень усім іншим.

Всі блоги
Колонка автора
Всі колонки авторів
Петиції ВАП
ВИМАГАЄМО ІНДЕКСАЦІЇ НАШИХ ПЕНСІЙ!!!
2 Подробиці Подати пропозицію
Опитування
Чи дотримуєтесь Ви правил карантину?

Азаров допускає введення збору з туристів за закордонні подорожі

Збільшити шрифт Зменшити шрифт
Надіслати
Друкувати

Практика одноразових зборів з туристів існує у багатьох країнах, стверджує прем'єр. 

Прем'єр-міністр України Микола Азаров не виключає введення у країні податку на виїзний туризм. Про це він повідомив під час спілкування з користувачами Facebook.

За словами Азарова, Кабмін поки не розглядав пропозицій щодо даного законопроекту, але не виключається, що подібна ідея буде реалізована у вигляді одноразових зборів з туристів.

"Поки ще Кабмін не розглядав ніяких пропозицій про введення якогось нового законопроекту, пов'язаного з податком на відпочинок за кордоном. Навіть сама назва викликає у мене заперечення. Мова може йти тільки про разовий збір, який міг би використовуватися для компенсації туристові якого-небудь збитку, нанесеного йому при перебуванні за кордоном", - заявив Микола Азаров.

За словами прем'єра, практика одноразових зборів існує у багатьох країнах.

"Така норма існує в багатьох країнах, але поки це лише ідея, і вона не знайшла форму нормативного документа. Про це говорили на засіданні Уряду, коли слухався звіт Державного агентства з туризму", - зазначив голова Кабміну. 

Як повідомлялося раніше, українці обурені ідеєю введення нового туристичного податку.

До списку новин