загрузка...
Блоги
Дзьобак Володимир Дзьобак Володимир РОЗДУМИ ПРО НАДВАЖЛИВЕ або ЧОМУ НАШІ ОЛІГАРХИ СТАЛИ МОГИЛЬЩИКАМИ НИНІШНЬОЇ УКРАЇНИ

Головним інструментом нинішніх олігархів є безправний люмпен, який живе на подачках від держави, на грані фізичного виживання. Ось чому значна частина пенсіонерів є найкращим їх електоратом, який і допомагає часто приводити до влади їх ставлеників. Для малого і середнього бізнесу сьогодні закриті економічні ліфти у цілих галузях економіки, бо з кожним роком сфери зацікавленості олігархії збільшуються, перекриваючи кисень усім іншим.

Всі блоги
Колонка автора
Всі колонки авторів
Петиції ВАП
ВИМАГАЄМО ІНДЕКСАЦІЇ НАШИХ ПЕНСІЙ!!!
2 Подробиці Подати пропозицію
Опитування
Чи дотримуєтесь Ви правил карантину?

10 дуже незвичайних способів заробити

Збільшити шрифт Зменшити шрифт
Надіслати
Друкувати

Заробити хочуть всі, або більшість. Хоча можна знайти людей, яким гроші не потрібні (а такі дійсно є), але більшість тих, кому гроші потрібні, і навіть дуже. Ті, кому гроші дуже потрібні, винаходять різні способи для отримання хрустких папірців. Серед таких способів зустрічаються ну дуже оригінальні.

Реєстр зірок

Хто не хотів би мати власної зірки? Про це мріє багато хто, як багаті, так і бідні. І є організація, яка називає зірки іменем людини, яка заплатила за таке право. Організація називається ISR (міжнародний реєстр зірок), і працює вона з 1979 року. Знаменитості, звичайні люди - всі можуть "купити" собі зірку.

При оплаті ви отримуєте сертифікат з назвою зірки і датою, коли ця назва була зірці привласнена. Є і координати зірки, само собою, плюс інформаційний буклет про зірки. Звичайно, наукове співтовариство подібної діяльності не визнає, так що в зоряних каталогах NASA зірки значитимуться і далі під кодовим ім’ям, ніяких власних імен.

Друг в оренду

Ви всі виростали в компанії друзів (хай не купи, але 2-3 друзі завжди були). Але зараз у нас нова ера, де все продається і купується. Результат - друга можна взяти в оренду, причому погодинно. Комусь потрібні гроші, комусь - ні з ким поговорити. Ось і орендують друзів, з якими можна і поговорити, і випити.

Вартість такого друга достатньо велика - близько 50 доларів за годину. Отже, якщо вам нема з ким сходити в театр, знайдіть людину, яка погодилася б це зробити, і якій це було б цікаво, і найміть його.

..і так, на що б це не було схоже, ні про який інтим і мови бути не може. Це тільки те, що є насправді. Тобто, "прокат друзів".

Персональні папараці

Вам не вистачає уваги до своєї персони? Тоді можна отримати команду персональних папараці, які кружлятимуть навколо вас з фотоапаратами, знімаючи кожен ваш крок. Вечірки, зустрічі, випускні вечори - все це на рівні суперзірки. Звичайно ж, всіх цих фотографів можна найняти, і заплатити, до речі, доведеться кругленьку суму.

Реклама на обличчях

Є спеціальний сайт, власники якого, два студенти, вирішили заробляти за допомогою реклами. Тільки не мережевої реклами, яка розміщується на сайті, ні. Вони пропонують рекламну площу, здаючи в оренду компаніям власне обличчя. Треба сказати, хлопці непогано поставили справу, так що їм вдалося заробити близько 3,5 тисяч євро в перші десять днів роботи.

Все це було зроблено для того, щоб допомогти їм сплатити свій борг за навчання в коледжі. Обидва виявилися неплатоспроможними, але обидва вирішили заплатити свій борг.

Пояснення за гроші

Кожен з нас потрапляв в ситуацію, коли терміново треба було щось вирішити, зрозуміти, але самостійно з цим ми справитися не можемо. І тоді на допомогу приходять оплачувані консультанти, кожен з яких - експерт в якій-небудь області. Ці експерти зібрані на одному ресурсі, даючи консультації по своїй тематиці. треба сказати, що це достатньо ефективний спосіб заробити гроші, оскільки питання бувають дуже складні, і не кожен може відповісти на них.

Від простих питань і контрольних робіт школярів до розгорнених відповідей на складні технічні питання (з розрахунками і іншим). Все це можна отримати, але - за винагороду.

Продаж живих метеликів

І такий вид бізнесу живе і процвітає. Підприємець на ім’я Хозе Муніс давно вже займається вирощуванням живих метеликів, і продажає їх клієнтам, яким подобаються "живі квіти".

Все це почалося тоді, коли друг запропонував Хозе 100 доларів за метеликів, яких той тримав у себе вдома. Тепер Хозе - мільйонер, який заробляє сотні тисяч доларів в місяць на цьому бізнесі. Непогано, правда?

Продаж віртуальній нерухомості

Думаєте, маревне заняття, якому місце тільки серед школярів-геймерів? Нітрохи ні, займається цією справою цілком ділова леді, яка заробляє на продажі віртуальної нерухомості близько 150 тисяч доларів США в рік. Зараз вона вже мільйонер. Заробляє ця жінка в грі Second Life, а почалося все з інвестиції в 9,95 доларів США.

Дівчина займається тим, що купує не дуже хороші ділянки землі/будівлі (віртуальні, підкреслю), і упорядковує їх. Її віртуальна компанія будує все, від освітніх центрів до супермаркетів. Продається і купується все це за віртуальну валюту, яку можна обміняти на долари США.

Продаж ірландської землі

Не в тому сенсі, що компанія продає ділянки землі, а в тому, що продається земля в мішечках, для ірландців, які скучають за Батьківщиною.

Ніколи не повірите, скільки можна на цьому заробляти. Спробуйте вгадати, і помилитеся. Компанія, яка цим займається, продає звичайної землі (звичайно, в гарній упаковці) на 200 мільйонів доларів в рік.

Продаж шкарпеток по підписці

Бізнесмен з Швейцарії вирішив спробувати себе в новому бізнесі - продажі шкарпеток по підписці. За 9 пар шкарпеток, які висилаються протягом року, абоненти платять близько 89 доларів США. Хто б міг подумати, що така кількість людей звернеться за допомогою до компанії цього бізнесмена...

Лінивих людей багато, і не всі хочуть ходити по магазинах, вибираючи собі шкарпетки приблизно раз на півтора місяці. А тут можна забути про проблему, оскільки протягом всього року ви отримуєте чергову пару шкарпеток відповідного розміру і кольору.

До списку новин