загрузка...
Блоги
Дзьобак Володимир Дзьобак Володимир РОЗДУМИ ПРО НАДВАЖЛИВЕ або ЧОМУ НАШІ ОЛІГАРХИ СТАЛИ МОГИЛЬЩИКАМИ НИНІШНЬОЇ УКРАЇНИ

Головним інструментом нинішніх олігархів є безправний люмпен, який живе на подачках від держави, на грані фізичного виживання. Ось чому значна частина пенсіонерів є найкращим їх електоратом, який і допомагає часто приводити до влади їх ставлеників. Для малого і середнього бізнесу сьогодні закриті економічні ліфти у цілих галузях економіки, бо з кожним роком сфери зацікавленості олігархії збільшуються, перекриваючи кисень усім іншим.

Всі блоги
Колонка автора
Всі колонки авторів
Петиції ВАП
ВИМАГАЄМО ІНДЕКСАЦІЇ НАШИХ ПЕНСІЙ!!!
2 Подробиці Подати пропозицію
Опитування
Чи дотримуєтесь Ви правил карантину?

Жителям Рівненщини здешевили комунальні послуги

Збільшити шрифт Зменшити шрифт
Надіслати
Друкувати

З початку року краянам здешевили житлово-комунальні послуги на 77 мільйонів 523 тисячі гривень. Родинам державним коштом зменшили оплату електроенергії, природного газу, послуг тепло-, водопостачання та водовідведення.

Крім того, ще 13 мільйонів 407 тисяч бюджетних гривень відшкодували соціально незахищеним жителям області, котрі купували тверде паливо та скраплений газ. Загалом на ці потреби Рівненщина одержує цільову субвенцію з держбюджету.

Крім того спростили порядок оформлення субсидій на оплату комунальних послуг. Так, зручніше стало краянам, які змінювали місце роботи впродовж року або ж працюють на двох посадах одночасно. Зокрема, до новацій їм доводилося збирати довідки з кожного місця роботи. Водночас, жителі області економлять час, оскільки відтепер необхідні довідки можна одержати у Пенсійному фонді.

Як повідомляє прес-служба Рівненської ОДА, цьогоріч для краян передбачено понад 145 мільйонів гривень на здешевлення житлово-комунальних послуг та ще майже 52 мільйони компенсації за купівлю твердого палива та скрапленого газу.

Ольга Іванова

До списку новин