загрузка...
Блоги
Дзьобак Володимир Дзьобак Володимир РОЗДУМИ ПРО НАДВАЖЛИВЕ або ЧОМУ НАШІ ОЛІГАРХИ СТАЛИ МОГИЛЬЩИКАМИ НИНІШНЬОЇ УКРАЇНИ

Головним інструментом нинішніх олігархів є безправний люмпен, який живе на подачках від держави, на грані фізичного виживання. Ось чому значна частина пенсіонерів є найкращим їх електоратом, який і допомагає часто приводити до влади їх ставлеників. Для малого і середнього бізнесу сьогодні закриті економічні ліфти у цілих галузях економіки, бо з кожним роком сфери зацікавленості олігархії збільшуються, перекриваючи кисень усім іншим.

Всі блоги
Колонка автора
Всі колонки авторів
Петиції ВАП
ВИМАГАЄМО ІНДЕКСАЦІЇ НАШИХ ПЕНСІЙ!!!
2 Подробиці Подати пропозицію
Опитування
Чи дотримуєтесь Ви правил карантину?

На фасадах київських будинків з'являться відеопроекції

Збільшити шрифт Зменшити шрифт
Надіслати
Друкувати

У Києві буде реалізовано проект «Креативні фасади: візуальне мистецтво + технології + суспільство». У його рамках протягом липня-вересня 2013 художники змінять звичний вигляд міста за допомогою світлових відеопроекцій, створених на фасадах будинків. Мета задуму - зробити міське середовище комфортним і дружнім до людини, створити можливості для спільного пошуку творчих ідей, нових медійних засобів комунікації громадян з мегаполісом.

Перший блок проекту стартує в липні. Це буде презентація міжнародного фестивалю відеомеппінга (технології проекційного мистецтва) і світла VZARI Septembeam Festival (Оломоуц, Чехія).

Другий блок проекту запланований на кінець серпня 2013 року. Він являє собою воркшоп для українських художників зі створення світловий живопису на фасадах будинків під керівництвом австрійських медіамайстрів, представників компанії OMAІ та публічну презентацію робіт в історичній частині Києва.

Пильова Анастасія

До списку новин