загрузка...
Блоги
Дзьобак Володимир Дзьобак Володимир РОЗДУМИ ПРО НАДВАЖЛИВЕ або ЧОМУ НАШІ ОЛІГАРХИ СТАЛИ МОГИЛЬЩИКАМИ НИНІШНЬОЇ УКРАЇНИ

Головним інструментом нинішніх олігархів є безправний люмпен, який живе на подачках від держави, на грані фізичного виживання. Ось чому значна частина пенсіонерів є найкращим їх електоратом, який і допомагає часто приводити до влади їх ставлеників. Для малого і середнього бізнесу сьогодні закриті економічні ліфти у цілих галузях економіки, бо з кожним роком сфери зацікавленості олігархії збільшуються, перекриваючи кисень усім іншим.

Всі блоги
Колонка автора
Всі колонки авторів
Петиції ВАП
ВИМАГАЄМО ІНДЕКСАЦІЇ НАШИХ ПЕНСІЙ!!!
2 Подробиці Подати пропозицію
Опитування
Чи дотримуєтесь Ви правил карантину?

На The Best City.UA запорізькі козаки приїдуть у повному бойовому озброєнні

Збільшити шрифт Зменшити шрифт
Надіслати
Друкувати

З 12 по 14 липня в рамках міжнародного музичного фестивалю "The Best City.UA-2013" відбудеться ярмарок виробів Петриківського розпису, а запорізькі козаки представлять масштабну реконструкцію "Хотинської" битви.

Міжнародний музичний фестиваль "The Best City.UА" цього року представить не лише концерти популярних світових і вітчизняних рок-зірок, а й народні промисли і традиції дніпровського регіону.

У рамках фестивалю відбудеться ярмарок виробів традиційного Петриківського розпису, широко відомого далеко за межами України. У минулому році в ЮНЕСКО була подана заявка про надання Петриківському орнаментальному мистецтву статусу всесвітнього нематеріальної спадщини.

З 12 по 14 липня на фестивалі "The Best City.UА-2013" театр козацького бою "Спас" представить етно-шоу "Як козаків на Січ приймали" та реконструкцію Хотинської битви 1621 року. У шоу театру "Спас" будуть задіяні 200 козаків, 16 коней, 25 гармат, загін лучників і 2 козацькі чайки.

До спортивної програми фестивалю включено Чемпіонат України з вейкбордингу - дуже видовищного виду спорту, що поєднує в собі елементи воднолижного слалому, акробатики та стрибків.

Колону байкерів на "The Best City.UА-2013" очолить глава оргкомітету фестивалю і перший віце-прем'єр Кабінету Міністрів України Олександр Вілкул: "Цього разу я з радістю поїду на фестиваль на мотоциклі, в колоні байкерів з України та Росії. Нещодавно з дружиною порахували, що за 10 років я проїхав за кермом мотоцикла понад 100 тисяч кілометрів".

Музиканти головного хедлайнера фінального дня фестивалю "The Best City.UА-2013" - групи "Scorpions" збиратимуться до Дніпропетровська з усього світу - з Америки, Німеччини та Польщі. 14 липня в "Новоселиці" "Scorpions" представлять спеціальний фестивальний сет "Rock'N'Roll For Ever", який включає в себе найкращі пісні за сорокарічну історію групи. З 12 по 14 липня на міжнародному фестивалі "The Best City.UА-2013" виступлять близько ста артистів з України, Росії, Німеччини, Великобританії та Італії. У числі хедлайнерів фестивалю: "Scorpions", "Hurts", "Mumiy Troll", "Guano Apes", "Enter Shikari", "Lacuna Coil", "Ленінград", "Сплін", "Бі-2", "Нічні Снайпери", "Дельфін", "ВВ","Kozak System", "ТНМК" і "Мотор'ролла".

До списку новин