загрузка...
Блоги
Дзьобак Володимир Дзьобак Володимир РОЗДУМИ ПРО НАДВАЖЛИВЕ або ЧОМУ НАШІ ОЛІГАРХИ СТАЛИ МОГИЛЬЩИКАМИ НИНІШНЬОЇ УКРАЇНИ

Головним інструментом нинішніх олігархів є безправний люмпен, який живе на подачках від держави, на грані фізичного виживання. Ось чому значна частина пенсіонерів є найкращим їх електоратом, який і допомагає часто приводити до влади їх ставлеників. Для малого і середнього бізнесу сьогодні закриті економічні ліфти у цілих галузях економіки, бо з кожним роком сфери зацікавленості олігархії збільшуються, перекриваючи кисень усім іншим.

Всі блоги
Колонка автора
Всі колонки авторів
Петиції ВАП
ВИМАГАЄМО ІНДЕКСАЦІЇ НАШИХ ПЕНСІЙ!!!
2 Подробиці Подати пропозицію
Опитування
Чи дотримуєтесь Ви правил карантину?

Вчені стверджують, що найбільш щасливі люди саме в зрілому віці

Збільшити шрифт Зменшити шрифт
Надіслати
Друкувати

Пережити справжнє яскраве відчуття щастя можуть тільки ті люди, які досягли 45-річного віку. Вчені запевняють, що, незважаючи на наявність проблем зі здоров'ям, люди зрілого віку можуть відчувати себе повністю щасливими.

Група дослідників з британського університету Уорвік ретельно проаналізували стан здоров'я і особливості способу життя близько десяти тисяч чоловік з Англії та Сполучених Штатів. Вчені аналізували їх життя, оцінюючи вісім критеріїв - починаючи від стану здоров'я і завершуючи соціальної влаштованістю. У результаті вчені зуміли побудувати своєрідну діаграму, яка визначає рівень відчуття щастя людини. Цікаво, що до віку 45 років цей графік опускається до мінімуму, після чого знову піднімається, у міру того, як людина старіє.

Британські вчені пояснюють це відкриття тим, що з віком у людини з'являються якісь психологічні механізми захисту, які дозволяють легше подолати труднощі і будь-який життєвий негатив. У солідному віці відзначається також зниження рівня очікувань від життя. Людина вже має певні досягнення і амбіцій у неї набагато менше. Як наслідок, стреси вже не діють на неї настільки руйнівно. Зате на позитивних життєвих моментах люди з життєвим досвідом здатні сконцентруватися набагато більше.

Вчені стверджують, що найбільш яскраво людина відчуває емоції саме в зрілому віці. Людина, яка вже зуміла здійснити задумане, тепер може більше уваги приділити заняттям, які приносять їй задоволення. Цей фактор також визначає стан задоволення життям.

До списку новин