загрузка...
Блоги
Дзьобак Володимир Дзьобак Володимир РОЗДУМИ ПРО НАДВАЖЛИВЕ або ЧОМУ НАШІ ОЛІГАРХИ СТАЛИ МОГИЛЬЩИКАМИ НИНІШНЬОЇ УКРАЇНИ

Головним інструментом нинішніх олігархів є безправний люмпен, який живе на подачках від держави, на грані фізичного виживання. Ось чому значна частина пенсіонерів є найкращим їх електоратом, який і допомагає часто приводити до влади їх ставлеників. Для малого і середнього бізнесу сьогодні закриті економічні ліфти у цілих галузях економіки, бо з кожним роком сфери зацікавленості олігархії збільшуються, перекриваючи кисень усім іншим.

Всі блоги
Колонка автора
Всі колонки авторів
Петиції ВАП
ВИМАГАЄМО ІНДЕКСАЦІЇ НАШИХ ПЕНСІЙ!!!
2 Подробиці Подати пропозицію
Опитування
Чи дотримуєтесь Ви правил карантину?

Рівнян запрошують на «Трипільське коло»

Збільшити шрифт Зменшити шрифт
Надіслати
Друкувати

27–30 червня 2013 року, на пагорбах  міста Ржищів, Київської області відбудеться VІ Міжнародний Еко-культурний фестиваль «ТРИПІЛЬСЬКЕ КОЛО 2013». Цьогорічний фест присвячений стихії вода. Відвідувачі матимуть можливість побачити виступи улюблених гуртів, взяти участь у творчих майстер-класах,  випробувати сили на різноманітних силових майданчиках, позмагатись у квестах а найголовніше, вибравшись з спекотного міста, подихати свіжим повітрям та просто повалятись на травичці.

За п’ять років проведення фестиваль став одним з найбільших та найпопулярніших літніх фестивалів України і близького зарубіжжя формату Open-Air. Головною особливістю є те, що його територія проголошена вільною від тютюнопаління, алкоголю та будь-яких видів наркотиків.  Проте на усіх, хто завітає чекає безліч інших, набагато цікавіших занять.

На чотирьох сценах фесту лунатиме етно-рок, етно-джаз, world music у виконанні вітчизняних та іноземних гуртів. Серед запрошених колективів АтмАсфера, ДримбаДаДзиґа, Млада, КораЛЛі, Ягода Гало (Росія), Hawok (Польща) та інші.

На Трипільському колі кожен знайде собі розвагу до смаку, обіцяють організатори. На території    фесту діятимуть три десятки тематичних майданчиків. Один з них  - територія пригод “Коло вогню” – це місце, в якому ви можете зануритись в атмосферу позитивних емоцій, познайомитись з цікавими людьми, весело провести час. Достатньо просто відпустити усе зайве, бути собою, відчути себе радісним і готовим до нових відкриттів! Майстер-класи з інтуітивної гри на етнічних інструментах, вогняного мистецтва (fire show), трайблу (tribal belly dance), паркуру, а для натхненних - нічна джем-сцена повна імпровізацій та креативу. На вас поміж іншим чекає міжнародна школа танців, квест «Трипільці рятують світ», територія мандрів та інше. Також відбудеться шоу вогню Kano Fusion.

Для малечі працюватиме спеціальний дитячий майданчик з козацькими розвагами, іграшками з паперу, ляльками-мотанками, малювання мереживних квіток аквареллю по тілу, плетіння з паперу....

Загалом організатори обіцяють яскраве дійство, позитивний настрій, море адреналіну та драйву.

Детальнішу інформацію про фестиваль, програму, умови проживання, придбання квитків ви зможете отримати на офіційному сайті фестивалю  //www.tkfest.com/

Ірена Боровець

До списку новин