загрузка...
Блоги
Дзьобак Володимир Дзьобак Володимир РОЗДУМИ ПРО НАДВАЖЛИВЕ або ЧОМУ НАШІ ОЛІГАРХИ СТАЛИ МОГИЛЬЩИКАМИ НИНІШНЬОЇ УКРАЇНИ

Головним інструментом нинішніх олігархів є безправний люмпен, який живе на подачках від держави, на грані фізичного виживання. Ось чому значна частина пенсіонерів є найкращим їх електоратом, який і допомагає часто приводити до влади їх ставлеників. Для малого і середнього бізнесу сьогодні закриті економічні ліфти у цілих галузях економіки, бо з кожним роком сфери зацікавленості олігархії збільшуються, перекриваючи кисень усім іншим.

Всі блоги
Колонка автора
Всі колонки авторів
Петиції ВАП
ВИМАГАЄМО ІНДЕКСАЦІЇ НАШИХ ПЕНСІЙ!!!
2 Подробиці Подати пропозицію
Опитування
Чи дотримуєтесь Ви правил карантину?

На Рівненщині дідусь голими руками запалює лампочки

Збільшити шрифт Зменшити шрифт
Надіслати
Друкувати

Він голими руками може триматися за дроти під напругою. Через себе здатний пропустити сотні вольт. А в радянські часи спецслужби ставили над ним експерименти. Це все про пенсіонера із села Колоденка Василя Максютинського. Звідки в нього такий дар - і сам уявлення не має.

З першого погляду Василь Максютинський здається звичайним пенсіонером. Живе в селі Колоденка. Колись працював електриком. Та насправді, цей дідусь унікальний: голими руками тримає дріт під напругою, ним запалює лампочку.

Запалити лампочку - це лише квіточки. Витримував, каже Василь Трохимович, більше восьми сотень вольт. Його здібностями, за радянських часів, неабияк цікавилися спецслужби. Навіть, ставили над ним експерименти. Згадує, як колись у Москві його невідомі завели до залитого водою підвалу.

У селі, Василя Трохимовича за його здібності прозвали термінатором. Місцеві дивуються, як людина може витримувати таку напругу.

Звідки взявся такий дар, Василь Максютинський і уявлення немає. Загадку береться розгадати вчений-фізик Володимир Мащенко. Пенсіонер тримає два контакти омметра. Вимірювальний прилад доводить - дід унікальний.

І доки одні дивуються, інші називають феноменом, Василь Максютинський продовжує жити звичайним життям. Через хворобу, йому кілька років тому ампутували ноги. Пенсіонер оптимізму не втрачає. За кілька днів святкуватиме своє 85-річчя.

Анна Махно, Ігор Пастушенко

До списку новин