загрузка...
Блоги
Дзьобак Володимир Дзьобак Володимир РОЗДУМИ ПРО НАДВАЖЛИВЕ або ЧОМУ НАШІ ОЛІГАРХИ СТАЛИ МОГИЛЬЩИКАМИ НИНІШНЬОЇ УКРАЇНИ

Головним інструментом нинішніх олігархів є безправний люмпен, який живе на подачках від держави, на грані фізичного виживання. Ось чому значна частина пенсіонерів є найкращим їх електоратом, який і допомагає часто приводити до влади їх ставлеників. Для малого і середнього бізнесу сьогодні закриті економічні ліфти у цілих галузях економіки, бо з кожним роком сфери зацікавленості олігархії збільшуються, перекриваючи кисень усім іншим.

Всі блоги
Колонка автора
Всі колонки авторів
Петиції ВАП
ВИМАГАЄМО ІНДЕКСАЦІЇ НАШИХ ПЕНСІЙ!!!
2 Подробиці Подати пропозицію
Опитування
Чи дотримуєтесь Ви правил карантину?

Податок на немовлят з’явився в Україні

Збільшити шрифт Зменшити шрифт
Надіслати
Друкувати

Підприємства, де працювали майбутні мами, будуть платити у державний фонд гроші які за попередніми підрахунками дорівнюють кільком зарплатам – за період допологової та післяпологової відпустки. І лише через роки держава з цих грошей нарахує надбавку до пенсії.

1 липня набув чинності закон № 231-VII «Про внесення змін до деяких законів України про призначення та індексації пенсії».

«Насправді, це спосіб держави стягнути з підприємств ще трохи додаткових грошей в Держбюджет сьогодні й зараз, щоб закрити хоч якісь дірки. Таким чином, бізнес оплачуватиме роботу людини, що не працює на підприємстві, а працює в інтересах держави – народжує і виховує дитину, громадянина України. Це ж ніщо інше як своєрідний податок на народження дитини. Тільки платить його не родина, а роботодавець», – коментує народний депутат України Олександр Бригинець.

Тепер жінки, будуть на період вагітності й після застрахованими особами. Ця відпустка – допологова та післяпологова – буде зараховуватися до страхового стажу при призначенні пенсії. Але, пан Бригинець переконаний, що це призведе до того, що невеличкі підприємствав тіньовий спосіб вирішуватимуть проблему зайвих витрат: звільнятимуть породіллю чи зменшуватимуть їй зарплату в останній перед декретом місяць.

До списку новин