загрузка...
Блоги
Дзьобак Володимир Дзьобак Володимир РОЗДУМИ ПРО НАДВАЖЛИВЕ або ЧОМУ НАШІ ОЛІГАРХИ СТАЛИ МОГИЛЬЩИКАМИ НИНІШНЬОЇ УКРАЇНИ

Головним інструментом нинішніх олігархів є безправний люмпен, який живе на подачках від держави, на грані фізичного виживання. Ось чому значна частина пенсіонерів є найкращим їх електоратом, який і допомагає часто приводити до влади їх ставлеників. Для малого і середнього бізнесу сьогодні закриті економічні ліфти у цілих галузях економіки, бо з кожним роком сфери зацікавленості олігархії збільшуються, перекриваючи кисень усім іншим.

Всі блоги
Колонка автора
Всі колонки авторів
Петиції ВАП
ВИМАГАЄМО ІНДЕКСАЦІЇ НАШИХ ПЕНСІЙ!!!
2 Подробиці Подати пропозицію
Опитування
Чи дотримуєтесь Ви правил карантину?

На вуличному піаніно грають і пенсіонери (ВІДЕО)

Збільшити шрифт Зменшити шрифт
Надіслати
Друкувати

У Львові на площі Ринок щоразу з'являються нові вуличні музиканти. Свої вміння і талан вони проявляють на вуличному піаніно. Сьогодні, 7 липня, найбільшу публіку зібрала львівська пенсіонерка, яка чудово ужилась у роль справжнього вуличного музиканта і змусила зупинитись кожного, хто проходив повз.

Про ідею виникнення піаніно розповів громадський діяч Олег Мацех: «ідея виникла у мого сина. Він грає на різних музичних інструментах, навчився сам. Нещодавно на площі Ринок він грав для проекту «ЖИВЯКом». Він вирішив, що було би класно просто витягнути наше піаніно на вулицю. Я бачив по світу так звані «вуличні» піаніно, на яких написано «Пограй на мені!». Ми спільно вирішили, що у Львові на вулиці має постійно стояти фортепіано. Місце ми обрали біля Катедри».

«За фортепіано постійно слідкуватиме людина з кафе «1», накриватиме інструмент під час дощу. Буде спеціальна прозора пластикова штука, щоб зберегти інструмент, виглядатиме досить естетично. Його постійно настроюватимуть. Це буде нормальне діюче піаніно», - зазначив Олег Мацех

032.ua раніше повідомляв про те, що львів'яни та туристи можливістю заграти на фортепіано вельми задоволені. « Я закінчую музичну школу і мрію вступати в консерваторію, - розповідає львів’янка Марина.- За час навчання завжди грала на фортепіано вдома чи в школі. А от спробувати виконати якусь композицію просто неба, та ще й коли усі прохожі слухають тебе - це для мене своєрідний виклик на професійність та новий досвід».

Нагадаємо, вуличне піаніно в центрі Львова зацікавило і безхатченків. Тоді чоловік зібрав чималу кількість аудиторії і продемонстрував свій талант.  

Зазначимо, вуличне фортепіано - соціальний проект, націлений на культурне зростання і об’єднання львів’ян. Безкоштовно зіграти на ньому може кожен охочий упродовж літа.

ВІДЕО дивіться тут: http://youtu.be/0nnhdTKX4Vg

До списку новин