загрузка...
Блоги
Дзьобак Володимир Дзьобак Володимир РОЗДУМИ ПРО НАДВАЖЛИВЕ або ЧОМУ НАШІ ОЛІГАРХИ СТАЛИ МОГИЛЬЩИКАМИ НИНІШНЬОЇ УКРАЇНИ

Головним інструментом нинішніх олігархів є безправний люмпен, який живе на подачках від держави, на грані фізичного виживання. Ось чому значна частина пенсіонерів є найкращим їх електоратом, який і допомагає часто приводити до влади їх ставлеників. Для малого і середнього бізнесу сьогодні закриті економічні ліфти у цілих галузях економіки, бо з кожним роком сфери зацікавленості олігархії збільшуються, перекриваючи кисень усім іншим.

Всі блоги
Колонка автора
Всі колонки авторів
Петиції ВАП
ВИМАГАЄМО ІНДЕКСАЦІЇ НАШИХ ПЕНСІЙ!!!
2 Подробиці Подати пропозицію
Опитування
Чи дотримуєтесь Ви правил карантину?

Заощаджувати собі на пенсії радить Рівненська РДА

Збільшити шрифт Зменшити шрифт
Надіслати
Друкувати

На сайті Рівненської районної державної адміністрації з`явилася інформація про переваги недержавної пенсії.

Зокрема, там говориться, що розмір недержавної пенсії залежить тільки від можливостей учасника недержавного пенсійного забезпечення, тобто від розміру пенсійних внесків та періоду їх накопичення. Протягом усього періоду накопичення вкладені гроші “працюють”, тобто інвестуються для отримання додаткового доходу. Сума отриманого доходу щомісячно додаються до суми накопичень, яка обліковується на вашому індивідуальному рахунку. Таким чином, є можливість примножити суму вкладних пенсійних коштів у декілька разів.

За бажанням учасника недержавного пенсійного забезпечення можна отримувати недержавну пенсію на десять років раніше або пізніше ніж державну – відповідно чоловіки з 50 або 70, а жінки 45 або 65 років.

Пенсійні внески на Вашу користь додатково можуть сплачувати діти, батьки, роботодавець. Надається право робити пенсійні внески на користь чоловіка/дружини, дітей та батьків.

Незалежно від того, хто сплачує внески, на Вашу користь, пенсійні накопичення є виключно Вашою власністю. Пенсійні накопичення успадковуються. Держава гарантує отримання накопичених пенсійних коштів, оскільки згідно законодавства недержавний пенсійний фонд не може бути визнаний банкрутом та не відповідає по зобов’язаннях своїх засновників та обслуговуючих компаній. Можна перевести належні Вам пенсійні кошти в будь-який інший недержавний пенсійний фонд, страхову компанію або банківську установу.

Недержавна пенсія не залежить від трудового стажу та не позбавляє права на отримання державної пенсії.

До списку новин