загрузка...
Блоги
Дзьобак Володимир Дзьобак Володимир РОЗДУМИ ПРО НАДВАЖЛИВЕ або ЧОМУ НАШІ ОЛІГАРХИ СТАЛИ МОГИЛЬЩИКАМИ НИНІШНЬОЇ УКРАЇНИ

Головним інструментом нинішніх олігархів є безправний люмпен, який живе на подачках від держави, на грані фізичного виживання. Ось чому значна частина пенсіонерів є найкращим їх електоратом, який і допомагає часто приводити до влади їх ставлеників. Для малого і середнього бізнесу сьогодні закриті економічні ліфти у цілих галузях економіки, бо з кожним роком сфери зацікавленості олігархії збільшуються, перекриваючи кисень усім іншим.

Всі блоги
Колонка автора
Всі колонки авторів
Петиції ВАП
ВИМАГАЄМО ІНДЕКСАЦІЇ НАШИХ ПЕНСІЙ!!!
2 Подробиці Подати пропозицію
Опитування
Чи дотримуєтесь Ви правил карантину?

Волинська трагедія. Духовенство обох держав просять братні народи пробачити одне одного

Збільшити шрифт Зменшити шрифт
Надіслати
Друкувати

Напередодні 70-ї річниці Волинської трагедії, представники духовенства обох держав просять братні народи пробачити одне одного.

«Прагнемо вшанувати память невинно загиблих, попросити пробачення в Бога за вчинені злочини і закликати всіх українців і поляків , як у Польщі, в Україні, так і в цілому світі, до відваги відкрити серця і розум до взаємного пробачення і примирення» – йдеться у декларації Архієпископів Української та Польської Греко-Католицької Церкви.

Декларацію про прощення та примирення народів озвучать під час зустрічі, яка відбудеться у Варшаві напередодні урочистостей вшанування 70-ї річниці Волинської трагедії, яку символізують події 11 липня 1943 року.

Представники духовенства обох держав закликали християн залишити дослідження фактів тих жахливих подій історикам.

До слова, Волинську трагедію історики обох держав досі трактують по різному. Незаперечним залишається той факт, що постраждали тисячі людей, як українців, так і поляків.

До списку новин