загрузка...
Блоги
Дзьобак Володимир Дзьобак Володимир РОЗДУМИ ПРО НАДВАЖЛИВЕ або ЧОМУ НАШІ ОЛІГАРХИ СТАЛИ МОГИЛЬЩИКАМИ НИНІШНЬОЇ УКРАЇНИ

Головним інструментом нинішніх олігархів є безправний люмпен, який живе на подачках від держави, на грані фізичного виживання. Ось чому значна частина пенсіонерів є найкращим їх електоратом, який і допомагає часто приводити до влади їх ставлеників. Для малого і середнього бізнесу сьогодні закриті економічні ліфти у цілих галузях економіки, бо з кожним роком сфери зацікавленості олігархії збільшуються, перекриваючи кисень усім іншим.

Всі блоги
Колонка автора
Всі колонки авторів
Петиції ВАП
ВИМАГАЄМО ІНДЕКСАЦІЇ НАШИХ ПЕНСІЙ!!!
2 Подробиці Подати пропозицію
Опитування
Чи дотримуєтесь Ви правил карантину?

12 липня вінничан запрошують на відкриття пересувної фотовиставки «Благодійність крізь призму об’єктива»

Збільшити шрифт Зменшити шрифт
Надіслати
Друкувати

Вінничан запрошують на відкриття пересувної фотовиставки «Благодійність крізь призму обєктива», яке відбудеться у Вінниці 12 липня 2013 року о 16 годині в фойє Вінницької міської ради.

«Благодійність крізь призму обєктива» - це 40 кращих світлин, обраних поміж 630 робіт, які надійшли з усіх куточків України на ІІІ Всеукраїнський фотоконкурс «Благодійність крізь призму обєктива». Цей фотоконкурс проводив восени 2012 р. Український форум благодійників під патронатом Національної спілки фотохудожників України.

В журі фотоконкурсу входили як відомі фотографи, так і представники благодійних організацій - Олександр Жилін - заступник головного редактора журналу Photographer; Ростислав Кондрат - секретар Правління з організаційних питань Національної спілки фотохудожників України; Юрій Косін – фотограф; Едуард Странадко – фотограф; Оксана Онасенко - координатор Програми Волонтери ООН; Іван Дехтяр - ассистент Програми Волонтери ООН; Інна Підлуська - заступник виконавчого директора Міжнародного фонду «Відродження»; Наталія Нагорна - голова департаменту програмного розвитку Міжнародної громадської організації Центр «Джойнт»; Сергій Коршун - менеджер відділу бізнес-консультування компанії Ernst&Young; Олена Якимчук - спеціаліст з корпоративних справ компанії Amway; Катерина Засуха - директор департаменту зовнішніх зв’язків Благодійного фонду «Розвиток України»; Анна Гулевська-Черниш - директор Українського форуму благодійників.

Завдяки технічній підтримці компанії Life:) фотовиставка «Благодійність крізь призму об’єктива» у 2013 р. відвідає 11 регіонів України. Виставка вже побувала у Кіровограді, Харкові, Черкасах, де експонувалась на кращих виставкових майданчиках міст – Кіровоградському обласному художньому музеї, Черкаському обласному художньому музеї та під час проведення благодійного балу «Коли здійснюються мрії» - у Харківському готелі Прем’єр-Палас.

Під час роботи фотовиставки у Вінниці будуть проведені такі заходи:

15 липня – круглий стіл «Екологія води: проблеми Вишенського озера»;

19 липня – конкурс проектів «Печа-Куча по-вінницьки»;

25 липня – святкування Всесвітнього Дня Води на Вишенському озері у парку «Дружби народів».

Організатором виставки є Український форум благодійників*, офіційний партнер у Вінниці - клуб «Дім Здоров’я». Виставка проходитиме у Вінниці при підтримці Вінницької міської ради, благодійного фонду «Подільська громада» та благодійного фонду «Відкрита книга».

Довідка:

Український форум благодійників — перша в Україні професійна асоціація благодійних фондів та організацій, яка спрямовує свою діяльність на розвиток в Україні організованої філантропії як вагомого інструменту громадянського суспільства, спрямованого на створення та підтримку суспільного добробуту. Форум було створено у 2004 році з ініціативи семи провідних міжнародних та вітчизняних фондів. Форум є членом Європейської мережі донорських асоціацій DAFNE та мережі Всесвітньої ініціативи для підтримки ґрантодавства WINGS, а також підписантом Української мережі Глобального договору ООН.

Клуб здорового способу життя «Дім здоров’я» плідно працює у Вінниці вже 3 роки. Він є організатором таких відомих проектів, як всеукраїнська конференція «Екологія води», «День Щастя» у Вінниці. Клуб став ініціатором проведення серії круглих столів, присвячених екологічним проблемам Вишенського озера.

До списку новин