загрузка...
Блоги
Дзьобак Володимир Дзьобак Володимир РОЗДУМИ ПРО НАДВАЖЛИВЕ або ЧОМУ НАШІ ОЛІГАРХИ СТАЛИ МОГИЛЬЩИКАМИ НИНІШНЬОЇ УКРАЇНИ

Головним інструментом нинішніх олігархів є безправний люмпен, який живе на подачках від держави, на грані фізичного виживання. Ось чому значна частина пенсіонерів є найкращим їх електоратом, який і допомагає часто приводити до влади їх ставлеників. Для малого і середнього бізнесу сьогодні закриті економічні ліфти у цілих галузях економіки, бо з кожним роком сфери зацікавленості олігархії збільшуються, перекриваючи кисень усім іншим.

Всі блоги
Колонка автора
Всі колонки авторів
Петиції ВАП
ВИМАГАЄМО ІНДЕКСАЦІЇ НАШИХ ПЕНСІЙ!!!
2 Подробиці Подати пропозицію
Опитування
Чи дотримуєтесь Ви правил карантину?

В Івано-Франківську прокуратура в суді відстояла права пенсіонера

Збільшити шрифт Зменшити шрифт
Надіслати
Друкувати

Із скаргою на неправомірні дії працівників Пенсійного фонду до прокуратури м. Івано-Франківська звернувся 60-річний пенсіонер.

У своїх заявах чоловік скаржився на дії спеціалістів пенсійного фонду, які тривалий час безпідставно відмовляли йому у призначенні та нарахуванні пільгової пенсії. Формальні відповіді, які протягом року посадовці фонду надсилали пенсіонеру виявила й прокурорська перевірка. 

Щоб захистити права пенсіонера, прокуратура звернулася з позовом до суду, в якому вимагала визнати дії Пенсійного Фонду неправомірними.

Рішенням суду посадовців зобов’язано призначити та виплатити пенсіонеру пільгову пенсію з моменту першочергового звернення чоловіка в органи пенсійного фонду.

До списку новин